Tako - ātri pagatavojas un visām gaumēm atbilstošs ēdiens. "Gatavojot Tex Mex virtuvei raksturīgo tako, nav jārūpējas par citu cilvēku ēšanas gaumi un niansēm, jo katrs tajā saliek sastāvdaļas pēc savām vēlmēm - asu tako ar daudz gaļas un siera vai veģetāru tako ar pupiņām, kaudzi dārzeņu un gvakamoli," stāsta Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.
Var sacept malto liellopu gaļu ar tako garšvielām, sagriež dārzeņus, saliek visus pārējos produktus bļodiņās. Ja vēlas siltas tortiljas, apcep tās sausā pannā.
Ciemiņus var pārsteigt ar tako, kam piedevu piedāvājumā ir arī marinēti redīsi! Tā nav obligāta sastāvdaļa, bet maigā rozā krāsa un izteikts garšas akcents sniedz tako ēdieniem unikālu piesitienu. Tādā pašā veidā varat nedaudz pamarinēt arī sarkanos sīpolus vai sarkanos kāpostus. Dienu iepriekš smalki sagrieztiem redīsiem pievieno šādu marinādi: 1 glāze silta ūdens + 1/2 glāzes ābolu etiķa + 1 ēdamā karote cukura + 1 ēdamā karote sāls + daži piparu graudiņi. Visu ievieto ledusskapī, lai nākamajā dienā būtu dekoratīvi un izteiktas garšas redīsi.