Jo vairāk sviesta, jo gardāka maltīte? Bokseris Kristaps Zutis ir pārliecināts, ka gardu vistas cepeti var pagatavot ar karstu gaisu un mīlestību vien! Viņš kopā Rimi Gardēdi Normundu Baranovski gatavotu gaisa cepeškrāsnī jeb aerogrilā ceptu vistu ar zeltainiem kartupelīšiem un sēņu mērci.
2 personām
Gatavošanas ilgums: 40 minūtes
Nepieciešams:
Cepetim:
1/2 vistas;
1 ēdamk. rapšu eļļas;
1 ēdamk. universālās garšvielas.
Piedevām:
300 g kartupeļu;
2-3 ēdamk. rapšu eļļas;
1 ēdamk. universālās garšvielas.
Mērcei:
125 g šampinjonu;
2 ēdamk. eļļas;
1 ēdamk. miltu;
200 ml saldā krējuma 10%;
1 ēdamk. universālās garšvielas.
Pagatavošana: