Keksiņi ir gardi ne tikai to saldajā versijā, bet arī sāļajā. Izmēģiniet šos sāļos Vidusjūras keksiņus!
Sausās sastāvdaļas:
Slapjās sastāvdaļas:
Piedevas:
* - ar zvaigznīti atzīmētās sastāvdaļas nav obligātas. Varat kādu no tām nepievienot, vai pievienot sev vēlamā daudzumā, neskatoties uz norādīto sastāvdaļu daudzumu.
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni uz 180 grādiem.
2. Ņemiet keksiņu formu un iesmērējiet to ar kausētu sviestu vai eļļu. Šo soli nepieciešams veikt, lai izcepot keksiņus, tie viegāk iznāktu laukā no formas.
3. Sajauciet kopā visas sausās sastāvdaļas.
4. Citā bļodā sajauciet kopā visas slapjās sastāvdaļas.
5. Pievienojiet slapjās sastāvdaļas klāt sausajām un visu kārtīgi samaisiet kopā.
6. Masai klāt pievienojiet sieru un izvēlētās piedevas. Atkal visu kārtīgi samaisiet kopā.
7. Pildiet mīklu keksiņu formās.
8. Cepiet keksiņus aptuveni 25 minūtes līdz tie kļuvuši zeltaini brūni.