Dziedātājas Aijas Andrejevas perfektā pastas recepte

© Publicitātes foto

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo paštaisītu tagliatelle ar brokoļiem.

Publicitātes foto

Paštaisīta tagliatelle ar brokoļiem

Porciju daudzums: 3

Pagatavošanas ilgums: 40 min

Nepieciešams:

Pastas mīklai:

  • 3 vistu olas;
  • 300 g miltu;
  • ½ tējk. sāls.

Mērcei:

  • 1 brokolis;
  • ½ - 1 citrona sula;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • 2 ēdamk. eļļas;
  • 200 ml saldā krējuma;
  • sāls un pipari pēc garšas;
  • 30 g siera Formaggio.

Pagatavošana:

Miltus sajauc ar olām un sāli, izmīci stingrā mīklā. Mīklu ietin pārtikas plēvē un atpūtini vismaz 15 minūtes. Tad mīklu izrullē un sagriez plānās, garenās strēmelēs. Pastu vāri 30-45 sekundes verdošā ūdenī.

Sakarsē pannā brokoļu rozetes un 100 ml ūdens. Pannai uzliec vāku, lai brokoļi notvaicējas, - tās būs 2-3 minūtes. Noņem vāku un iztvaicē ūdeni. Pielej eļļu, pievieno 2 sakapātas ķiploka daiviņas. Pielej citrona sulu un saldo krējumu, pievieno sāli un piparus, iemaisi novārīto pastu un pasniedz ar rīvētu sieru.

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais