Ideja gardām un veselīgām pankūkām bez cukura un miltiem

© pexels.com

Recepte visiem pankūku mīļiem! Pagatavo pankūkas, neizmantojot miltus un cukuru!

Nepieciešams:

  • 125 ml auzu piena;
  • 2 olas;
  • 1 neliels banāns;
  • 100 g auzu pārslu;
  • 2 tējk. cepamā pulvera;
  • pāris pilieni vaniļas ekstrakta;
  • eļļa.

Pagatavošana:

  1. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem.
  2. Sablenderējiet vienabīgā masā auzu pienu, olu dzeltenumus, banānu, auzu pārslas, cepamo pulveri un vaniļas ekstraktu.
  3. Ar mikseri saputojiet olu baltumus līdz iegūstat stingras putas.
  4. Mīklā iecilājiet olu baltumu.
  5. Uzkarsējiet pannu un cepiet pankūkas nelielā eļļas daudzumā.

Pasniedziet pankūkas ar augļiem, ogām vai jogurtu!



Avots

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.