10 minūtēs pagatavojams viltotais kaviārs

© unsplash.com

Šī būs pavisam vienkārša viltotā kaviāra pagatavošanas recepte. Gatavošana aizņems vien 10 minūtes, bet mieloties varēsiet ar gardo viltoto kaviāru jau pēc stundas. Šis būs piemērots kaviārs tiem, kuriem negaršo jūras produkti vai tiem, kuri izvairās no to ēšanas! Izmēģiniet!

Vajadzēs:

  • 1 gl ūdens;
  • 1/4 gl sojas mērces;
  • 1/4 tējk. ingvera;
  • 1 nori lapas loksni;
  • 4 ēdamk. čia sēklas.

Pagatavošana:

  1. Bļodā sajauciet kopā ūdeni ar sojas mērci un rīvētu ingveru.
  2. Ar pirkstiem saplēsiet nori lapu mazākās daļās un pievienojiet klāt bļodā esošajam šķidrumam.
  3. Pēc tam ņemiet blederi un sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  4. Pievienojiet šķidrumam klāt čia sēklas.
  5. Tagad atliek vien nogaidīt vismaz stundu līdz čia sēklas piebriest.

Pasniedziet viltoto kaviāru ar krekeriem, sausmaizītēm!

Avots

Virtuvē

Virtuves dvieļi ir vieni no visbiežāk lietotajiem palīgiem mājās – ar tiem noslaukām rokas, tīrām virsmas, dažreiz pat izmantojam kā improvizētu karstumizturīgu paliktni. Taču tieši šī daudzveidīgā izmantošana nozīmē, ka dvieļi ātri zaudē svaigumu, sāk slikti ost un reizēm kļūst par baktēriju perēkli. Par laimi, ir daži vienkārši triki, kas palīdzēs tiem kalpot ilgāk un saglabāt tīrību, iesaka “Good Housekeeping”.

Svarīgākais