Nepērc veikalā! Kā pagatavot pašam savu garšvielu maisījumu kartupeļiem?

© pexels.com

Cepti kartupeļi paši par sevi ir gardi, bet, lai tos padarītu vēl gardākus, daudzi izmanto speciālas garšvielas, kuras tieši paredzētas šim ēdienam. Nepērciet veikalā gatavus garšvielu maisījumus, ja to varat pagatavot pats! Šādi perfekti zināsiet, kas ir jūsu garšvielu maisījumā un varēsiet to pagatavot tā, kā jums labāk tīk!

Garšvielu maisījuma pagatavošanai vajadzēs:

  • 1/2 ēdamk. sāli;
  • 1 ēdamk. brūno cukuru;
  • 1 ēdamk. paprikas pulveri;
  • 1/2 ēdamk. kaltētu timiānu;
  • 1/2 ēdamk. maltos melnos piparus;
  • 1/4 ēdamk. sīpolu pulveri;
  • 1/4 ēdamk. ķiploku pulveri;
  • 1/4 ēdamk. maltas ķimenes.

Atliek vien bļodiņā sajaukt kopā visas sastāvdaļas un jūsu garšvielu maisījums kartupeļiem būs gatavs!

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.