olīvēļļa

6.jun
“Uztura tauki bieži tiek pārprasti, kas rada nepareizus priekšstatus par to lomu uzturā un to ietekmi uz veselību. Zinātniskie pētījumi ir devuši lielāku izpratni par saistību starp dažāda veida uztura taukiem un to ietekmi uz mūsu labklājību,” raksta extension.usu.edu.
8.apr
Viena no būtiskām sastāvdaļām, kas palīdz uzlabot ēdienu garšu, ir olīveļļa. Sastāvdaļa ir ļoti daudzpusīga, un ir daudz veidu, kā baudīt olīveļļu ar iecienītākajiem ēdieniem.
28.jan 2022
Zinātnieki uzskata, ka sezama eļļa var būt efektīvāka nekā olīveļļa, lai samazinātu augstu holesterīna līmeni, raksta "Express Health".
16.jan 2022
Amerikas Kardioloģijas koledžas veiktajā pētījumā tika pierādīts, ka ik dienu pievienojot maltītei klāt ēdamkaroti olīveļļas, būtiski uzlabojas veselības stāvoklis, ziņo "UPI".
1.feb 2021
Olīveļļu mēs ikdienā mēdzam izmantot dažādu ēdienu pagatavošanā. Tomēr tajā esošie mikroelementi ir tik labi mūsu veselībai, ka speciālisti iesaka šo eļļu izmantot ne tikai produktu pagatavošanā, bet iesākt arī ar to mūsu rītus. Olīveļļā atrodas vērtīgie mikroelementi, kuri var nodrošināt enerģiju un palēlināt citu barības vielu uzsūkšanos ēdienreizes laikā, tādējādi veicinot ilgstošāku sāta sajūtu. Tā satur A, D, E un K vitamīnus. Pārliecinies pats par olīveļļas brīnumainajām īpašībām un maini savus paradumus. Sāc rītus ar karoti olīveļļas!