Citrusaugļu konfektes no trīs sastāvdaļām

© pexels.com

Šo konfekšu pagatavošanai būs nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas un aptuveni stunda laika!

Nepieciešams:

  • laims vai citrons;
  • 1 gl. ūdens;
  • 1 gl. cukurs.

Process:

1. Sagrieziet plānās šķēlītēs laimu vai citronu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pannā lejiet vienu glāzi ūdens un pievienojiet klāt glāzi cukura.

3. Karsējiet ūdeni ar cukuru līdz brīdim, kad cukurs ir izkusis.

4. Kad cukurs izkūst, lieciet tajā iekšā citrona vai laima šķēlītes.

5. Vāriet citrusaugļa šķēlītes cukura sīrupā aptuveni 45 minūtes.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Konfektes pēc 45 minūtēm būs gatavas! Lai labi garšo!

Avots

Virtuvē

Nereti receptēs varam lasīt, ka tiek īpaši uzsvērta istabas temperatūras olu izmantošana, taču ne visi ievēro šos norādījumus, bieži vien aizmirstot laikus izņemt olas no ledusskapja. Portāls “SimplyRecipes” kopā ar konditoriem noskaidroja, kāpēc daudzām receptēm ir nepieciešamas istabas temperatūras olas un vai šī nianse tiešām ir tik svarīga.