Izmēģini! Kraukšķīgie kabaču čipsi

© Ekrānuzņēmums no myrecipes.com/Sea Salt and Vinegar Zucchini Chips

Vai tevi mājās nomoka lielā kabaču raža? Ir apnikušas ierastās kabaču receptes? Mums ir risinājums - kabaču čipsi!

Vajadzēs:

Divu porciju pagatavošanai

  • 200 gramus kabačus vai cukīni;
  • 1 ēdamkaroti etiķa;
  • pusotru tējkaroti olīveļļas;
  • 1/8 tējkaroti sāls.

Pagatavošana:

1. Uzkarsējiet cepeškrāsni uz aptuveni 95 grādiem.

2. Plānās šķēlītēs sagrieziet kabačus vai cukīnī.

3. Dārzeņus lieciet bļodā. Pievienojiet tiem klāt etiķi un olīveļļu. Visu kārtīgi samaisiet.

4. Atstājiet dārzeņus bļodā iemarinēties uz 10 minūtēm.

5. Uz cepešpannas izklājiet cepamo papīru. Ņemiet dārzeņu ripiņas un pa vienai izkārtojiet uz cepešpannas. Pa virsu uzkaisiet sāli.

6. Cepiet kabačus aptuveni divas līdz divarpus stundas. Vai arī līdz brīdim, kad kabaču čipši ir ižzuvuši, kļuvuši viegli zeltaini un kraukšķīgi.




Avots

Virtuvē

Ja arī jums vairs nav kur likt kabačus, visas iecerētās receptes ir izmēģinātas, radi un draugi apdāvināti un nevēlaties tos mest tāpat vien laukā, pagatavojiet gardumus ziemai. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot kabačus ziemai, lai tie pēc garšas atgādinātu ananasus!

Svarīgākais