Iekonservē vasaras garšas!

13.sep 2023
Šī būs pavisam vienkārša recepte, kā ātri iemarinēt gurķus, lai tos varētu baudīt jau nākamajā dienā!
12.sep 2023
Izmēģini šo ātro kabaču marinādes recepti. Būs gardi!
7.sep 2023
Parasti, apēdot arbūzu, tā mizas mēs izmetam atkritumu urnā. Izrādās, ka tā nevajadzētu darīt, jo arī tās var ēst jeb precīzāk iemarinēt.
6.sep 2023
Šefpavāre Silvija Fontaina nosauc, viņasprāt, pareizāko veidu, kā sagatavot dārzeņus ziemas krājumiem. 
6.sep 2023
Dažādas aptaujas, pētījumi un statistika gadu no gada apliecina – Latvijas iedzīvotājiem ir jāēd vairāk dārzeņu, jo tikai retais šos produktus katru dienu apēd tādā daudzumā, kāds būtu nepieciešams veselīgam uzturam. “Klupšanas akmens” šīs normas izpildīšanai ir gan dzīvesveida paradumi, gan dažādi mīti un stereotipi par dārzeņiem. Diemžēl bieži aizspriedumaini izturamies tieši pret konservētajiem dārzeņiem, lai gan uztura speciālisti atgādina – tie ir veselīgi un mūsu diētai absolūti lietderīgi produkti. Tieši tāpēc veikalu tīkls ELVI kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni konservēšanas sezonas pilnbriedā atgādina piecus iemeslus, kāpēc ēst konservētus dārzeņus.
5.sep 2023
Izmēģiniet šo marinēto sīpolu gredzenu recepti! Process būs pavisam vienkāršs, kā arī sīpolu pagatavošanā nav nepieciešams daudz dažādu sastāvdaļu!
4.sep 2023
Ikkatrai mājsaimniecei un mājsaimniekam, kas vasaras izskaņā un rudens sākumā aktīvi rūpējas par ziemas krājumu sagatavošanu, ir dažādas īpašas receptes, kā iemarinēt dārzeņus. Šefpavāre Silvija Fontaina nosauc, kādas garšvielas ieteicams izmantot dārzeņu marinēšanā.
3.sep 2023
Vai zinājāt, ka rabarberus var iemarinēt? Šī vienkāršā recepte ir lielisks veids, kā baudīt rabarberus visas sezonas garumā.
2.sep 2023
Vai esat kādreiz ēdis marinētus zaļos ķiršu tomātiņus? Ja atbilde ir nē, tad izmēģiniet šo recepti! Būs gardi!
1.sep 2023
Šis ir īstais laiks, kad novākt mazdārziņā izaudzēto un parūpēties par ziemas krājumiem. Daudzās mājās šobrīd norit aktīva konservēšanas sezona. Šefpavāre Silvija Fontaina savā "Feasting at Home" mājaslapā nosauc dārzeņus, kuri būs īpaši gardi, ja tos iemarinēsiet.
31.aug 2023
Pavisam viegla un ātra marinēto biešu recepte. Šādi pagatavotas bietes varēsiet baudīt pavisam neilgi pēc to pagatavošanas!
29.aug 2023
Šis ir īstais tomātu laiks. Ja jums mazdārziņā izauguši lērums ķiršu tomātu un nezināt, ko ar tiem iesākt, izmēģiniet šo recepti!
23.aug 2023
Ražas pilnbriedā mēs steidzam svaigos produktus konservēt, lai ziemā būtu ar ko mieloties. Eksperti norāda, lai konservējumi nesabojātos, ir jāseko līdzi šiem pieciem noteikumiem.
19.aug 2023
Nav nepieciešams tērēt lielus naudas līdzekļus, lai iegādātos dārgu vakuuma aparātu, to iespējams izveidot pašiem!
16.aug 2023
Konservēšanas laiks rit pilnā sparā. Lai jūsu gatavotie gardumi būtu ne tikai izcili garšīgi, bet arī vizuāli pievilcīgi, izdekorējiet burciņas!
15.aug 2023
Vasara mūs dāsni apdāvina ar dāžadām ogām un augļiem, ko nereti izmantojam ievārījumu pagatavošanai. Tomēr, lai ievārījuma pagatavošana neizvēršas nepatīkamā pieredzē, blogs Gardēži.lv apkopojis desmit padomus, kā ievārījumu gatavot gudri.
11.aug 2023
Ja jūsu mazdārziņā izaugusi varen liela gurķu raža un vairs nezināt, ko ar tiem iesākt, tad mums ir ideja! Pagatavojiet gurķu ievārījumu.
20.sep 2022
Burkānu džems skan visai interesanti, vai ne? Rudens ir īstais laiks, kad eksperimentēt ar dažādām jaunām garšām, jo ir pieejams plašs klāsts dažādu svaigu dārzeņu. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti un atklājiet jaunu garšu pasauli!
18.sep 2022
Ja esat īsts saldummīlis, tad šī recepte ir tieši priekš jums! Pagatavojiet gardas, dabīgas dzērveņu konfektes!
16.sep 2022
Šis ir pavisam vienkāršs triks, kā sasaldēt zaļumus ziemas krājumiem. Saldētos zaļumu/sviesta kubiciņus var izmantot dažādu ēdienu pagatavošanā, piešķirot tiem īpašu garšu!