Šefpavāre nosauc, kuri ir paši labākie dārzeņi marinēšanai

© pexels.com

Šis ir īstais laiks, kad novākt mazdārziņā izaudzēto un parūpēties par ziemas krājumiem. Daudzās mājās šobrīd norit aktīva konservēšanas sezona. Šefpavāre Silvija Fontaina savā "Feasting at Home" mājaslapā nosauc dārzeņus, kuri būs īpaši gardi, ja tos iemarinēsiet.

Šefpavāre nosauc, viņasprāt, kurus 11 dārzeņus ieteicams ikvienam iemarinēt jeb tie konservētā veidā garšo izcili.

Protams, ka topā iekļauti ar tik ļoti plaši zināmie gurķi, kur ikkatrai mājsaimniecei ir sava īpašā marinēšanas recepte.

Tāpat šefpavāre iesaka marinēt zaļā pākšu pupiņas, sparģeļus, neliela izmēra burkānus, bietes, rāceņus, redīsus, sīpolus, čili piparus, sarkano papriku un cukinī.

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais