Šefpavāre nosauc, kuri ir paši labākie dārzeņi marinēšanai

© pexels.com

Šis ir īstais laiks, kad novākt mazdārziņā izaudzēto un parūpēties par ziemas krājumiem. Daudzās mājās šobrīd norit aktīva konservēšanas sezona. Šefpavāre Silvija Fontaina savā "Feasting at Home" mājaslapā nosauc dārzeņus, kuri būs īpaši gardi, ja tos iemarinēsiet.

Šefpavāre nosauc, viņasprāt, kurus 11 dārzeņus ieteicams ikvienam iemarinēt jeb tie konservētā veidā garšo izcili.

Protams, ka topā iekļauti ar tik ļoti plaši zināmie gurķi, kur ikkatrai mājsaimniecei ir sava īpašā marinēšanas recepte.

Tāpat šefpavāre iesaka marinēt zaļā pākšu pupiņas, sparģeļus, neliela izmēra burkānus, bietes, rāceņus, redīsus, sīpolus, čili piparus, sarkano papriku un cukinī.

Avots

Virtuvē

Ja meklējat ātri pagatavojamu, veselīgu un sildošu zupu, kas ne tikai būs ļoti garšīga, bet arī sniegs enerģiju un sasildīs, tad šī burkānu un ingvera zupa būs īstā! Burkāni ir lielisks A vitamīna avots, bet ingvers palīdz uzlabot gremošanu un dod siltumu. Šī zupa ir ideāla ātrai pusdienu vai vakariņu sagatavošanai - to var pagatavot tikai 20 minūtēs! Ar recepti dalās “exmple.com”.