RECEPTE: marinēti zaļie ķiršu tomāti

© pexels.com

Vai esat kādreiz ēdis marinētus zaļos ķiršu tomātiņus? Ja atbilde ir nē, tad izmēģiniet šo recepti! Būs gardi!

Vajadzēs:

  • 4 gl. zaļu ķiršu tomātu;
  • 3/4 gl. ūdens;
  • 3/4 gl. etiķa;
  • 2 ēdk. sāls;
  • 1 ēdk. cukura;
  • 1 ķiploka daiviņu;
  • 2 kaltētus čili piparus.

Pagatavošana:

1. Bļodā lieciet tomātus, ķiploka daiviņu un čili piparus.

2. Tikmēr katliņā uzvāriet etiķa, ūdens, sāls un cukura marinādi.

3. Verdošo marinādi pārlejiet pāri tomātiem, ķiplokam un čili pipariem.

Ja vēlaties, tad marinētos tomātus varat uzglabāt bļodā ar vāku vai pārlikt tos burciņā. Šādā veidā pagatavotus tomātus varat uzglabāt ledusskapī mēnesi.

Avots

Virtuvē

Daudzi no mums sāk savu dienu ar ierasto kafijas tasi, tomēr pagatavošanas metode un arī kafijas pupiņu izvēle var būtiski ietekmēt kafijas garšu, dažkārt dodot nepatīkamu rūgtu pēcgaršu. Izdevums “Express” raksta, ka ir kāds vienkāršs veids, kā uzlabot kafijas garšu – un tam nav nepieciešams pievienot cukuru vai pienu.

Svarīgākais