RECEPTE: marinēti zaļie ķiršu tomāti

© pexels.com

Vai esat kādreiz ēdis marinētus zaļos ķiršu tomātiņus? Ja atbilde ir nē, tad izmēģiniet šo recepti! Būs gardi!

Vajadzēs:

  • 4 gl. zaļu ķiršu tomātu;
  • 3/4 gl. ūdens;
  • 3/4 gl. etiķa;
  • 2 ēdk. sāls;
  • 1 ēdk. cukura;
  • 1 ķiploka daiviņu;
  • 2 kaltētus čili piparus.

Pagatavošana:

1. Bļodā lieciet tomātus, ķiploka daiviņu un čili piparus.

2. Tikmēr katliņā uzvāriet etiķa, ūdens, sāls un cukura marinādi.

3. Verdošo marinādi pārlejiet pāri tomātiem, ķiplokam un čili pipariem.

Ja vēlaties, tad marinētos tomātus varat uzglabāt bļodā ar vāku vai pārlikt tos burciņā. Šādā veidā pagatavotus tomātus varat uzglabāt ledusskapī mēnesi.

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais