Ātri un ļoti gardi! Marinēto sīpolu gredzenu recepte

© pexels.com

Izmēģiniet šo marinēto sīpolu gredzenu recepti! Process būs pavisam vienkāršs, kā arī sīpolu pagatavošanā nav nepieciešams daudz dažādu sastāvdaļu!

Vajadzēs:

  • divus nelielus sīpolus;
  • 1 gl. etiķa;
  • 1 gl. ūdens;
  • 2 ēdamk. cukura;
  • 1 ēdamk. sāls;
  • garšvielas un garšaugus pēc izvēles.

P.S. Marinādei varat pievienot klāt sinepju sēklas un melnos piparus, ja vēlaties iegūt pilntiesīgāku garšu. Ja vēlaties, lai sīpoliem piemistu saldena un tai pat laikā pikanta garša, tad marinādei pievienojiet klāt anīsa sēklas, krustnagliņas un muskatriekstu.

Pagatavošana:

1. Sagrieziet sīpolus plānos gredzenos.

2. Katliņā lejiet etiķi, ūdeni, cukuru un sāli. Uzvāriet marinādi.

3. Kad marināde ir sākusi vārīties, varat pievienot klāt papildus garšvielas pēc saviem ieskatiem.

4. Pēc tam izkārtojiet sīpolu šķēlītes burciņā un pārliejiet tām pāri marinādi.

5. Cieši ar vāciņu aizveriet ciet burciņu un ļaujiet tai atdzist.

Šos marinētos sīpolus varat baudīt jau pēc divām stundām. Ja vēlaties tos uzglabāt ilgākam laikam, tad burciņu nepieciešams ievietot ledusskapī.

Avots

Virtuvē

Karstā vasaras dienā ledus tēja ir īsts glābiņš – veldzējoša, atsvaidzinoša un arī veselīga! Tā vietā, lai izmantotu cukuru vai mākslīgi saldinatus sīrupus, mājās vari pagatavot dabīgu tējas koncentrātu – sīrupu, ko glabāt burciņā un lietot pēc vajadzības. Un pats labākais – šis dzēriens iztiek bez cukura! Ar recepti dalās “simpleveganblog.com”.

Svarīgākais