Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_downwardEurobasket 2009

"Cerams, ka mēs spēsim tikt galā ar spiedienu un izcīnīt uzvaru," par spēli pret Vāciju Eiropas čempionātā Polijā vakar sacīja Latvijas basketbola izlases aizsargs Kristaps Janičenoks.
9.sep 2009 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas izlasei Eiropas čempionāta priekšsacīkstēs palikusi pēdējā spēle – pati svarīgākā, pret Vāciju. Kad vakardienas pirmajā mačā vācieši pārspēja krievus, kļuva skaidrs, ka Latvijai šodien nepietiks tikai ar ierindas uzvaru, bet gan ar vismaz deviņu punktu uzvaru.
9.sep 2009 Ēriks Strauss
"Mūsu puiši padarīja labu darbu, īpaši aizsardzībā, bet mēs spēlējām pret spēcīgu komandu, kura, manuprāt, var būt starp medaļniecēm šajā čempionātā," pēc zaudējuma Francijai Eiropas čempionātā sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Ķēstutis Kemzura.
8.sep 2009 Portāls Sportacentrs.com
photo_camera
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība Eiropas čempionāta B grupas otrajā spēlē tikās ar Francijas izlasi, piedzīvojot otro zaudējumu 51:60.
8.sep 2009 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar Eiropas basketbola čempionātā nedaudz negaidītu uzvaru izcīnija mājinieki poļi, kas ar rezultātu 86:75 pārliecinoši pārspēja savus titulētos kaimiņus lietuviešus. Rezultatīvākais ar 22 punktiem uzvarētāju rindās bija Macejs Lampe.
8.sep 2009 Portāls Sportacentrs.com
Eiropas čempionātā basketbolā Polijā pie pirmā panākuma tikuši Vācijas izlases spēlētāji, kas dramatiskā mača galotnē spēja izdarīt to, kas vakar nesanāca Latvijai – apspēlēt Krieviju. Vācieši svinēja uzvaru 76:73.
8.sep 2009 Portāls Sportacentrs.com
Pēc vakar izcīnītās uzvaras, Krievijas treneris Vladimirs Cinmans atzinis, ka Latvijas izlases galvenais treneris un Lietuvas basketbola speciālists Ķēstutis Kemzura kārtējo reizi nav attaisnojis sev piešķirtos avansus.
8.sep 2009 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas basketbola izlase, gatavojoties Eiropas čempionāta otrajai spēlei pret Franciju, otrdien aizvadīja slēgto treniņu no rīta. Ierindā bija visi spēlētāji.
8.sep 2009 Portāls eSports.lv
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība Eiropas basketbola čempionāta B grupas otrajā spēlē sacentīsies ar Francijas izlasi. Spēles sākums plkst. 20:15 pēc Latvijas laika, tiešraide TV3.
8.sep 2009 Portāls eSports.lv
"Skaidri redzams, ka mums jāuzlabo savs sniegums un jāvirzās uz priekšu," pēc uzvaras pār Vāciju ar rezultātu 70:65 atzina Francijas vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Vensāns Kolē.
8.sep 2009 Portāls eSports.lv
Latvijas izlasei neizdevās Eiropas čempionātu iesākt ar uzvaru pār Krieviju. Līdz 37. minūtei, lai arī mūsējie atradās minimālos mīnusos, spēle ritēja kā uz nažiem un uzvarēt varēja ikviens, taču naturalizētais Kellijs Makartijs pierādīja, ka Krievijas pase viņam nav izsniegta par baltu velti.
8.sep 2009 Ēriks Strauss
Līdzīgi kā Latvijas izlase, arī mūsu kaimiņi, Lietuvas izlase šodien pirmajā Eiropas čempionāta spēlē piedzīvoja zaudējumu, piekāpjoties Turcijas izlasei ar rezultātu 76:84. Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Hedo Turkoglu, kurš guva 19 punktus, bet Lietuvai Marijons Petravičs guva 21 punktus.
8.sep 2009 Portāls eSports.lv
Šodien Eiropas čempionāta C apakšgrupas spēlē Serbijas vīriešu basketbola izlase spēja noturēt pārsvaru un izcīnīt negaidītu uzvaru pār spēcīgo Spānijas izlasi ar rezultātu 66:57.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv
Pēc Latvijas un Krievijas spēles Eiropas čempionātā Polijā pārdomās dalījās Kristaps Janičenoks un Armands Šķēle. Video tapis sadarbībā ar TV 3.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv
Šodien Eiropas čempionāta B apakšgrupas mačā Francijas vīriešu basketbola izlase tikai spēles izskaņā prata apliecināt savu pārākumu un izcīnīt uzvaru pār Vācijas valstsvienību - 70:65.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv
"Domāju, ka izšķirošā epizode bija tad, kad Makartijs ietrieca no augšas, uzreiz izcīnot atlēkušo bumbu," pēc zaudējuma Krievija Eiropas čempionāta pirmajā mačā sacīja Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ķēstutis Kemzura.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv
Ar zaudējumu Eiropas basketbola čempionātu sākusi Latvijas izlase, kas pirmajā spēlē ar 68:81 piekāpās pašreizējiem Eiropas čempioniem krieviem.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv
Latvijas basketbola izlase pilnā sastāvā šorīt Polijas pilsētā Gdaņskā aizvadīja treniņu pirms pirmās Eiropas čempionāta spēles pret Krieviju.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv
Latvijas basketbola izlases centra spēlētājs Kaspars Kambala pirms gaidāmās Eiropas čempionāta pirmās B apakšgrupas spēles pret Krievijas izlasi, apgalvojis, ka šīs spēles favorīte ir Krievijas, nevis Latvijas izlase.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv
Krievijas izlases galvenais treneris Deivids Blats ir pieņēmis lēmumu nepieteikt savainoto izlases spēlētāju Viktoru Hrjapu, kas nozīmē to, ka basketbolistam nāksies izlaist visu Eiropas čempionātu.
7.sep 2009 Portāls eSports.lv