Otrdiena, 14.maijs

redeem Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Cinmans: ''Kemzura ir nulle''

Pēc vakar izcīnītās uzvaras, Krievijas treneris Vladimirs Cinmans atzinis, ka Latvijas izlases galvenais treneris un Lietuvas basketbola speciālists Ķēstutis Kemzura kārtējo reizi nav attaisnojis sev piešķirtos avansus.

„Latvijas izlases sniegums man sagādāja lielu vilšanos, jo uzreiz bija redzams, ka komandā nav kārtības. Par ko gan var runāt, ja Kemzura mača izskaņā gribēja nomainīt spēlētāju, bet viņš nepiekrita un palika laukumā,” skarbu viedokli izteica Cinmans.

„Nesaprotu, kāpēc šis speciālists trenē Latvijas izlasi. Pie viņa taču nulles līmenī ir gan spēles organizācijas, gan aizsardzības, gan uzbrukuma ziņā,” teica Cinmans. „Pat nevar teikt, ka (Krievijas izlases galvenais treneris Deivids) Blats apspēlēja Kemzuru. Viņš vienkārši neizmantoja sev sniegtos avansus.”

Lietuvietis līdz pagājušā gada decembrim bija Krievijas kluba Maskavas apgabala „Himki” galvenais treneris. No 2002. līdz 2006. gadam viņš bijis trenera asistents „Lietuvas Rytas”, Sanktpēterburgas „Dinamo” un Itālijas klubā Trevīzo „Benetton”.