Otrdiena, 14.maijs

redeem Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Basketbola izlase joprojām trenējas slepenībā

© Romāns Kokšarovs

Latvijas basketbola izlase, gatavojoties Eiropas čempionāta otrajai spēlei pret Franciju, otrdien aizvadīja slēgto treniņu no rīta. Ierindā bija visi spēlētāji.

Tāpat kā lielākā daļa citu komandu, arī Latvija aizvadīja slēgto treniņu, bet Sportacentrs.com tika pie iespējas pavērot komandu darbībā. Treniņā piedalījās visi 12 spēlētāji un darbojās ar pilnu atdevi. Tiesa, izlases kapteiņa asistentam Kristapam Valteram joprojām sāp potīte, taču spēlēt tas netraucēšot, tāpat kā iepriekš.

Pirmajā treniņa daļā mūsējie vairāk uzmanības veltīja dažādiem metienu un apspēlēšanas vingrinājumiem, bet treniņa otrā pusē pievērsās taktisko shēmu pilnveidošanai. Noskaņojums joprojām ir labs, komanda pēc vakardienas zaudējuma vienojusies, ka nav ko domāt par to, kas bijis, jākoncentrējas nākamajām spēlēm un tam, lai tajās tiktu parādīts labāks sniegums.

Treneru korpuss atkārtojumā noskatījās vakardienas mača izšķirošo epizodi, vēlreiz konstatējot, ka krievu uzbrucējs Makartijs trieca bumbu no augšas jau pēc uzbrukuma laika beigām. Bet tur vairs neko nepadarīt - kas bijis, bijis.

Latvijas un Francijas valstsvienības maču aizvadīs šovakar pulksten 20:15 pēc Latvijas laika un tiešraidē to vērot varēs arī TV3 kanālā.