LV Blogeri

18.okt 2020
Brīvība kustībā, krāsās, formās un faktūrās - šoruden tas viss ir modē! Arī personība un personībai raksturīgs stils, taču dažas aktualitātes ir vērts izcelt kā rudens sezonas must have. Stilistes Indras Salcevičas TOP 5 padomi, kas šoruden jāņem vērā atsvaidzinot savu garderobi.
11.okt 2020
Kas gan var labāk piestāvēt tējas vai kafijas tasei kā siera kūkas gabaliņš? Ja vēl tā ir tik garda kā šī, mazie svētku noskaņa un īpaša atmosfēra pat darba dienas vakarā garantēta.
4.okt 2020
Kāpēc gan dzīvi nepadarīt mazliet interesantāku un pasniegt tunča salātus nedaudz neierastākā formātā? Ķeramies klāt!
30.sep 2020
Kad sagribas ko graužamu, šie kraukšķi būs lieliska izvēle.
24.sep 2020
Šokolāde un kokosriekstu skaidiņas ir burvīgs "pāris". Īpaši, ja tie apvienojas cepumā. Recepte ir gaužām vienkārša, bet kas par rezultātu!
19.sep 2020
Ēdienu blogeris Pipars piedāvā recepti mutē kūstošām siermaizītēm, kas garšos kā maziem, tā lieliem. Pieaugušajiem patiks maizīšu ātrais pagatavošanas laiks un veids, kā nemanāmi maizītē paslēpušies spināti, kurus ir tik būtiski iekļaut pašu mazāko ēdienkartē.
16.sep 2020
Ēdienu blogeris Pipars ir sagatavojis pavisam vienkāršu, bet ļoti garšīgu recepti brokastīm. Šī recepte ies pie sirds tiem, kas iecienījuši tradicionālās angļu brokastis – siltas, sātīgas un barojošas.
14.sep 2020
Izmēģini kabaču keksiņu recepti jaunam garšu piedzīvojumam.
9.sep 2020
Ievārījums no plūmēm? No plūmēm un brūklenēm? Nē! No tomātiem!
4.sep 2020
Dārzeņu kombināciju var variēt, vai atteikties, piemēram, no persikiem, ja tie nav pa rokai. Arī sāli, cukuru, etiķi um piparus labāk likt pēc garšas
1.sep 2020
Šoreiz izmēģini mazliet neirastāku gurķu marinādi saviem krājumiem.
30.aug 2020
Ieva un Emīls Ķiģeļi ir atraktīvs māsas un brāļa tandēms, kas vlogo un rāda savus piedzīvojumus citiem sociālajos medijos zem nosaukuma "Mēs ar brāli kolosāli!". Viņi kopīgi filmē dažādus eksperimentus, jokus, intervijas un ikdienas notikumus, ar kuriem dalās savā "YouTube" kontā. Kā jau visiem jauniešiem, viedtālruņu izmantošana ir būtiska daļa arī no viņu ikdienas dzīves, tāpēc Ieva un Emīls atklāj piecas svarīgākās īpašības, kurām jābūt viedtālrunī.
25.aug 2020
Nav zināms, kam pieder šīs kūkas radītāja gods. Vēsturnieki gan pieļauj, ka tā ir radusies senajā Grieķijā vai Romā.
23.aug 2020
Šī recepte ies pie sirds visiem saldumu mīļiem, kas vēlas sevi palutināt un pārvērst našķošanos spēcinošā un uzturvielām bagātā uzkodā. Paštaisītais kokosriekstu sviests, kas pēc garšas atgādina “Bounty” batoniņu, ir Paulas mīļākā brokastu recepte, jo to ir ātri pagatavot steidzīgajos rītos, kad nepieciešama veselīga un barojoša maltīte. Indijas riekstu un kokosriekstu sviests lieliski papildinās bagātīgās Fazer auzu doniņas, kas ir īpaši vērtīgs produkts tiem, kas ēd veselīgi un daudz sporto, jo šo doniņu sastāvā ir 100% auzas un nav pievienoti kviešu milti. Šīs maizītes lieliski garšos ar svaigām ogām vai augļiem.
20.aug 2020
Vasara ir laiks, kad dārzeņi un augļi ir paši gardākie. Gurķis ir neatņemama vasaras garšas sastāvdaļa. Gurķus var lietot uzturā dažādos viedos – sālītus, marinētus, aukstajā zupā, salātos vai svaigus kā uzkodu. Lai palutinātu tavas garšas kārpiņas, Signe Meirāne piedāvā gurķu un mencas maizīšu recepti.
18.aug 2020
Garda un uzturvielām bagāta ēdienreize, kas neaizņem daudz laika pagatavošanā ir lielisks veids, kā uzturēt sevi labā formā un parūpēties par to, ka dienas laikā uzņemam visas nepieciešamās uzturvielas. Tādēļ fitnesa entuziaste un pavārgrāmatas “Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane dalās ar vasarīgu recepti, kas noderēs gan ikdienā, gan rīkojot dārza ballīti ar draugiem. 
11.aug 2020
Pankūkas, kas labāk garšo aukstas nekā tikko ceptas. Tās labi sader gan ar ievārījumu, šokolādes vai karameļu mērci, gan arī ar sāļu pildījumu, salīdzinot ar tradicionālajām pankūkām ir tomēr figūrai nedaudz draudzīgākas.
6.aug 2020
Šis kokteilis ir universāls un garšos kā bērniem, tā pieaugušjaiem. Izmēģini!
16.jūl 2020
Šo krēmu man iemācīja gatavot Rīgas dzirnavnieka kūku meistare Nataļja Lagzdiņa kūku gatavošanas meistarklasē. Izcila kūku meistare un izcils krēms.
14.jūl 2020
Visparastākās smilšu mīklas cepumi, kas padarīti īpaši ar puķu ziedlapiņām. Izmēģināju rudzupuķes, kliņģerītes, pelargonijas, liepu ziedus - gan svaigus, gan kaltētus. Secināju, ka der abi varianti. Kaltēšanu gan veicu ar gludekli, izgludinot ziedlapiņas starp 2 kārtās ieliktiem papīra dvieļiem. Tā kā liepu ziedi ir gaiši dzelteni, tad uz cepumiem tie prakstiski nebija manāmi.
3.jūl 2020
Pienenes var ne tikai pīt vainagos, bet no tām iespējams pagatavot arī brīnišķīgu medu. Nepieciešams vien dotis pļavā pēc pieneņu ziediem!
24.jun 2020
Jājautā slavenā pavāra Mārtiņa Rītiņa vārdiem- kas gan var būt labāk par šo? Īpaši, kad aizvadīti svētki un gribas kaut ko vienkāršaku, ar ko palutināt vēderu, šie kartupelīši būs izcila izvēle, kas neprasīs liekas pūles.