Izmēģini kabaču keksiņu recepti jaunam garšu piedzīvojumam.
Olas saputo ar balto cukuru, tad pieputo eļļu, jogurtu un šajā masā iemaisa uz vidējās rīves sarīvētus kabačus.
Citā bļodā sajauc miltus, brūno cukuru, kakao, sodu (1 tējkaroti ar kaudzi), kanēli un cepamo pulveri (1 tējkaroti bez kaudzes). Miltu masu iemaisa olu un kabaču masā.
Mīklu ielej mafinu formiņās un liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Ja iedurtot to keksiņā, pie tā nekas nepielīp, keksiņš ir gatavs. Manā cepeškrāsnī vajadzēja cept aptuveni 20 minūtes
Atdzesētiem keksiņiem uzliek krēma "cepurītes". Krēmu gatavo, saputojot sviestu ar karamelizētu kondensēto pienu.
Ja keksi ir lieli vai vidēji lieli, tad tiem var izdobt viduci un arī tajā iepildīt krēmu.