Garšas kārpiņām! Kokosriekstu šokolādes cepumi

© Cookbook

Šokolāde un kokosriekstu skaidiņas ir burvīgs "pāris". Īpaši, ja tie apvienojas cepumā. Recepte ir gaužām vienkārša, bet kas par rezultātu!

Sastāvdaļas:

  • Sviests: 50 g
  • Šokolāde, rūgtā: 100 g
  • Kakao pulveris: 50 g
  • Olas baltums: 2 gab
  • Cukurs: 100 g
  • Kokosriekstu skaidiņas: 100 g
  • Vaniļas cukurs: 5 g

Pagatavošana:

Sviestu un šokolādi izkausē, pievieno kakao.

Citā bļodā olas baltumus saputo ar cukuru.

Olu masā iemaisa šokolādes masu un kokosa skaidiņas.

Uz cepampannas liek piciņas un liek cepties cepeškrāsnī

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!