Garšas kārpiņām! Kokosriekstu šokolādes cepumi

© Cookbook

Šokolāde un kokosriekstu skaidiņas ir burvīgs "pāris". Īpaši, ja tie apvienojas cepumā. Recepte ir gaužām vienkārša, bet kas par rezultātu!

Sastāvdaļas:

  • Sviests: 50 g
  • Šokolāde, rūgtā: 100 g
  • Kakao pulveris: 50 g
  • Olas baltums: 2 gab
  • Cukurs: 100 g
  • Kokosriekstu skaidiņas: 100 g
  • Vaniļas cukurs: 5 g

Pagatavošana:

Sviestu un šokolādi izkausē, pievieno kakao.

Citā bļodā olas baltumus saputo ar cukuru.

Olu masā iemaisa šokolādes masu un kokosa skaidiņas.

Uz cepampannas liek piciņas un liek cepties cepeškrāsnī

Svarīgākais