Flaneļa kreklu sezona ir atpakaļ! 5 rudens apģērbu tendences, kam noteikti jābūt garderobē

© Ģirts Ozoliņš/F64

Brīvība kustībā, krāsās, formās un faktūrās - šoruden tas viss ir modē! Arī personība un personībai raksturīgs stils, taču dažas aktualitātes ir vērts izcelt kā rudens sezonas must have. Stilistes Indras Salcevičas TOP 5 padomi, kas šoruden jāņem vērā atsvaidzinot savu garderobi.

pexels.com

1. Otra āda - viena no sezonas karstākajām tendencēm

Ādas un eko vai mākslīgās ādas izstrādājumi ir šī rudens must have ikviena garderobē. Tās var būt gan bikses, gan svārki, kleitas vai šorti. Īpaši trendīgi un aktuāli ir ādas izstrādājumi ilgtspējīgi dzīvojošās dizaina lietās, piemēram, klasiskas formas ādas žakete iepretim ierastajām ādas jakām, lai gan tās savu aktualitāti nezaudē nekad. Ādas vai mākslīgās ādas izstrādājuma iegāde noteikti ir un būs laba investīcija savai garderobei.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Mode un stils

Izpārdošana ir lielisks laiks, lai papildinātu garderobi ar jaunām, modernām un ilgi kārotām lietām par izdevīgu cenu, tomēr ir svarīgi iepirkties gudri, lai izvairītos no liekiem tēriņiem un nepiemērotām izvēlēm. Modes un dzīvesstila tirdzniecības centra "Spice" stiliste Dace Bahmane iesaka, kā neļauties kārdinājumam iegādāties nevajadzīgas lietas par zemu cenu, un no kādiem pirkumiem vasaras modes preču izpārdošanā tomēr būtu jāizvairās, informē t/c "Spice" komunikācijas konsultante Laila Pastare.