Zupa gadsimtiem ilgi ir bijusi virtuves sastāvdaļa visā pasaulē, kas saistās ar siltumu un mājīgumu katrā bļodā. Neatkarīgi no tā, vai tā ir bagātīga, krēmīga biezzupa, sātīgs dārzeņu maisījums vai dzidrs, smaržīgs buljons, zupa ir atrodama katrā kultūrā un gadalaikā, pielāgojoties visām jūsu rīcībā esošajām sastāvdaļām. Kā šo ēdienu padarīt vēl labāku, raksta “realsimple”.
Bērnībā droši vien ikviens no mums ir dzirdējis, cik veselīgi ir katru dienu ēst zupu, taču retais zina, vai šis apgalvojums atbilst patiesībai. Atbildes meklē “postimees.ee”.
Laiks un pacietība ir jebkuras izcilas zupas vai sautējuma pamatā. Protams, spiediena katls, piemēram, var burvju veidā pagatavot jūsu zupu vai sasautēt dārzeņus un olbaltumvielas kā nekas cits, taču joprojām ir jāvelta laiks, lai to visu sasmalcinātu.
Pagatavojiet minestrone zupu ar lielu daudzumu dārzeņu un makaronu. Šīs vienkāršā, taču daudzpusīgā recepte ir lieliski piemērota vieglām pusdienām vai sātīgām vakariņām.
Vai esat pietiekami drosmīgs, lai izmēģinātu 79 gadus veco zupu? Japānā kādā restorānā piedāvā nobaudīt zupu, kurā, iespējams, ir 79 gadus vecas sastāvdaļas. Ar stāstu dalās "IFL Science".
Sanktpēterburgas apgabala Priozerskas rajona iedzīvotājs nogalinājis un sadalījis savu draugu, bet pēc tam no viņa mirstīgajām atliekām izvārījis zupu. Sanktpēterburgas apgabala Izmeklēšanas komiteja ierosināja krimināllietu pēc kriminālkodeksa panta "Slepkavība", atsaucoties uz portālu "47news", raksta "The Insider".
Keja no Lielbritānijas kopš bērnības cieta no aptaukošanās, un ar vecumu problēma tikai saasinājās: viņai tika diagnosticēta kardiomiopātija, sirds muskuļa slimība, kuras gadījumā sirds kambaru sienas vairs nevar pienācīgi sarauties. Sieviete saprata, ka, ja tuvākajā laikā neatbrīvosies no liekā svara, tad šai kaitei pievienosies arī diabēts, ar stāstu dalās limon.postimees.ee.
Konflikts starp Liepājas universitātes (LiepU) Andra Grafa vadīto padomi un senātu LiepU neļauj tikt pie jauna rektora. Vienlaikus konflikts traucē pieņemt pareizos lēmumus saistībā ar vēlmēm LiepU iekļaut kādas lielākas augstskolas “ekosistēmā” – sīkāk par to intervijā “Neatkarīgajai” stāsta LiepU Satversmes sapulces priekšsēdētājs Uldis Zupa.
Šis ir tradicionāls vācu ēdiens. Vajadzīgas tikai trīs pamata sastāvdaļas: gaļa, puravi un labs siers. Ja gribas dažādot recepti, var pievienot arī kartupeļus vai kukurūzu.
Izmēģini šo neparasto bet gardo zupas recepti, lai pārsteigtu savas garšas kārpiņas. Šādu zupu noteikti novērtēs ne tikai mājinieki, bet arī, piemēram, sanākušie viesi.