Parastais ledus kokteiļos atdzesē, taču tajā pašā laikā arī atšķaida garšu. Jogurta ledus kubiņi ir gudrs un vienkāršs risinājums, lai dzērieni un ēdieni būtu ne tikai vēsi, bet arī krēmīgi un bagātīgāki! Ar idejām dalās “thekitchn.com”.
Kad ķermenis ir pārslogots ar cukuru, kofeīnu vai stresu, arī āda cieš - tā kļūst blāva, iekaisusi vai sausa. Šis detoksa dzēriens ir vienkāršs, bet spēcīgs sabiedrotais ādas attīrīšanā un mitrināšanā. Sastāvdaļas izvēlētas, lai palīdzētu izvadīt toksīnus, uzlabotu gremošanu un sniegtu ādai dabisku mirdzumu, raksta “MindBodyGreen.com”.
Avokado daudzus piesaista tā uzturvērtības dēļ, taču dažreiz sāk apnikt to ēst uz maizītes vai salātos. Izmēģiniet neparasto recepti no Vjetnamas - tas ir neticami krēmīgs dzēriens “Sinh Tố Bơ”, raksta izdevums “Parade”.
Mūsdienās sabiedrība dalās uz pusēm. Vieni ir tie, kas nespēj no mājas iziet ārā, ja nav kārtīgi paēduši brokastis, un ir tādi, kuriem viena maizīte brokastīs liekas par daudz un par neiespējamu.
Karstā laikā esam pieraduši dzert atspirdzinošus dzērienus, tāpēc, steidzot baudīt Latvijas vasaru, izmēģini šo smūtiju, ko var baudīt tāpat vai izmantot kā deserta aizstājēju!
Šobrīd imuitātes stiprināšanai visi ieroči labi, tāpēc tiek izmēģinātas arvien jaunas receptes, kuru sastāvā ir produkti imunitātes stiprināšanai. Tā kā aiz loga arvien biežāk sāk uzspīdēt saule un tās staros var arī patīkami dienas vidū palaiskoties, gribējās šādu atpūtu papildināt ar ko gardu, tādēļ tapa veselīgs smūtijs, kas garšas ziņā patīkami pārsteidza.
Vasara ir īstais laiks, lai no dārzā atrodamajiem vai veikalā nopērkamajiem augļiem un dārzeņiem pagatavotu gardus dzērienus. Šoreiz savas smūtiju receptes piedāvā veikalu tīkls "Rimi".
Pavasaris ir īstais laiks, kad labprāt gribas kādu ēdienreizi aizstāt ar veselīgu, spirdzinošu, garšīgu un vitamīniem bagātu smūtiju. Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar nacionālo pārtikas mazumtirdzniecības tīklu ELVI piedāvā trīs gardu vitamīnu kokteiļu receptes, kas ir ne vien garšīgi, bet arī tik veselīgi, ka noteikti pelnījuši vietu pavasara ēdienkartē.