Siera kūku iespējams pagatavot bez cepšanas, izmantojot savus iecienītākos cepumus. Šajā receptē izmantoti nesāļi krekeri. Laba doma ir izvēlēties krekerus ar sezama sēkliņām, kas garšu padarīs vēl interesantāku.
Arvien biežāk tik runāts par cukura un balto miltu kaitīgumu veselībai, tāpēc pārbaudām, vai iespējams pagatavot kūku bez šīm sastāvdaļām, vienlaikus saglabājot tekstūru un nezaudējot garšu. Šoreiz, iedvesmojoties no katogēnā uztura jeb keto receptēm, testa nolūkos izvēlamies visiem pazīstamo siera kūku un eksperimentējam ar sastāvdaļām, aizstājot baltos miltus un cukuru.
Kas gan var labāk piestāvēt tējas vai kafijas tasei kā siera kūkas gabaliņš? Ja vēl tā ir tik garda kā šī, mazie svētku noskaņa un īpaša atmosfēra pat darba dienas vakarā garantēta.
Gan īpašiem svinīgiem un priecīgiem dzīves gadījumiem piemērota, gan grezna, gan izsmalcināti garšīga, gan īstu meistarību prasoša, gan samērā vienkārši pagatavojama un ļoti populāra – tāda ir siera kūka. Ielūkojieties ēdieniem veltītajās sociālo tīklu lapās, un redzēsiet, ka itin bieži kāds jautā siera kūkas recepti un savukārt kāds cits ar to dalās.
Kas gan var būt labāks par ēdienu, kas gatavots no veselīgiem un kvalitatīviem produktiem? Ja tev patīk eksperimentēt ar ēdienu un it īpaši kārs esi uz dāžādām kūkām, tad pamēģini šo recepti un pagatavo debešķīgi gardas vegāniskās siera kūciņas!
Dzērvenes, ķirbis, āboli...Sarakstu ar gardajām rudens veltēm varētu turpināt vēl ilgi jo ilgi. Kāpēc gan kādu no šiem gardumiem neapvienot ar lielisku recepti neceptās siera kūkas pagatavošanai?