Siera kūka no trim sastāvdaļām

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Kūkas ir jāēd! Pagatavojiet gardu japāņu siera kūku jeb suflē japāņu gaumē no trim sastāvdaļām.

Vajadzēs:

  • 200 gramus baltās šokolādes;
  • 200 gramus krēmsiera;
  • 5 olas.

Pagatavošana:

1. Salauziet balto šokolādi mazos gabaliņos.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pēc tam ūdens peldē to izkausējiet.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Kad šokolāde ir atdzisusi, tai klāt pievienojiet krēmsieru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Visu samaisiet kopā.

5. Pēc tam masai klāt pievienojiet piecus olas dzeltenumus. Visu kārtīgi samaisiet.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Tagad nepieciešams saputot stingrās putās olbaltumu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Masai pievienojiet klāt vienu trešdaļu olbaltuma. Iecilājiet to.

Ekrānuzņēmums no Youtube

8. Pēc tam pievienojiet masai otru trešdaļu olbaltuma un iecilājiet to. Pašās beigās to pašu atkārtojiet ar atlikušo olbaltumu.

9. Ielejiet masu kūkas veidnē. Mazliet formu pasitiet pret galdu, lai izzustu visi gaisa burbulīši.

Ekrānuzņēmums no Youtube

10. Uzkarsējiet krāsni līdz 170 grādiem. Kūku nepieciešams cept ūdens peldē, tāpēc lielā, karstumizturīgā traukā ielejiet verdošu ūdeni, tajā ielieciet kūkas formu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

11. Cepiet kūku 15 minūtes uz 170 grādiem. Pēc 15 minūtēm samaziniet karstumu līdz 160 grādiem un cepiet vēl 15 minūtes.

12. Kad kūka cepeškrāsnī aizvadījusi kopumā pusstundu, izslēdziet krāsni un kūku atstājiet tur vēl pusstundu!

Lai labi garšo!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais