Kūkas ir jāēd! Pagatavojiet gardu japāņu siera kūku jeb suflē japāņu gaumē no trim sastāvdaļām.
1. Salauziet balto šokolādi mazos gabaliņos.
2. Pēc tam ūdens peldē to izkausējiet.
3. Kad šokolāde ir atdzisusi, tai klāt pievienojiet krēmsieru.
4. Visu samaisiet kopā.
5. Pēc tam masai klāt pievienojiet piecus olas dzeltenumus. Visu kārtīgi samaisiet.
6. Tagad nepieciešams saputot stingrās putās olbaltumu.
7. Masai pievienojiet klāt vienu trešdaļu olbaltuma. Iecilājiet to.
8. Pēc tam pievienojiet masai otru trešdaļu olbaltuma un iecilājiet to. Pašās beigās to pašu atkārtojiet ar atlikušo olbaltumu.
9. Ielejiet masu kūkas veidnē. Mazliet formu pasitiet pret galdu, lai izzustu visi gaisa burbulīši.
10. Uzkarsējiet krāsni līdz 170 grādiem. Kūku nepieciešams cept ūdens peldē, tāpēc lielā, karstumizturīgā traukā ielejiet verdošu ūdeni, tajā ielieciet kūkas formu.
11. Cepiet kūku 15 minūtes uz 170 grādiem. Pēc 15 minūtēm samaziniet karstumu līdz 160 grādiem un cepiet vēl 15 minūtes.
12. Kad kūka cepeškrāsnī aizvadījusi kopumā pusstundu, izslēdziet krāsni un kūku atstājiet tur vēl pusstundu!
Lai labi garšo!