RECEPTE: Siera kūka ar augļiem un ogām bez cepšanas!

© Pixabay

Viegla un diētiska siera kūka, kuru turklāt ļoti viegli pagatavot. Simt gramos tikai 106 kalorijas!

Sastāvdaļas

  • 200 g liesa biezpiena
  • 125 ml dabīga jogurta
  • 9 grami želatīna
  • 75 g citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 2 olas baltumi
  • Augļi un ogas pēc vēlēšanās

Pagatavošana

Sajauc citrona sulu ar 75 ml ūdens, pievieno želatīnu un uzbriedina 5 minūtes.

Pēc tam maisījumu uz lēnas uguns karsē, līdz želatīns pilnībā izšķīdis, atdzesē.

Bļodā sakuļ biezpienu, jogurtu un medu.

Pielej maisījumam citrona un želatīna maisījumu.

Olas baltumus sakuļ putās, pēc tam uzmanīgi iecilā biezpiena maisījumā.

Formas apakšā kārto augļus vai ogas, virsū lej biezpiena maisījumu un liek ledusskapī 4 stundām vai nakti.

Izmēģini arī šīs siera kūkas receptes!

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais