Siera kūkas ar vaniļas krēmu un ogām ir gatavas dažu minūšu laikā un neprasa rauga mīklu. Receptes vienkāršība un sabalansētā garša padarīs šo desertu par iecienītāko katrā virtuvē, ir pārliecināta ukraiņu ēdienu blogere Katerina Procišina.
SASTĀVDAĻAS:
300 g kārtainās mīklas
200 g krēmsiera
pūdercukurs (pēc garšas)
vaniļa
olas dzeltenums
jebkuras ogas

PAGATAVOŠANA
Sagrieziet kārtaino mīklu kvadrātos un ar glāzi izveidojiet nelielu iedobumu centrā.
Bļodā sajauciet krēmsieru, pūdercukuru un vaniļu un samaisiet, līdz masa ir gluda un rūpīgi sajaukta. Ievietojiet krēmsieru mīklas kvadrātu centrā un apsmērējiet malas ar sakultu olu dzeltenumu.
Cepiet siera kūciņu 180 grādos C 20 minūtes. Pēc izvēles beigās var garnēt ar pūdercukuru un piparmētru.
Vairāk recepšu skatiet šeit.
View this post on Instagram