Kas gan var būt labāks par ēdienu, kas gatavots no veselīgiem un kvalitatīviem produktiem? Ja tev patīk eksperimentēt ar ēdienu un it īpaši kārs esi uz dāžādām kūkām, tad pamēģini šo recepti un pagatavo debešķīgi gardas vegāniskās siera kūciņas!
Vispirms traukā ieber divas saujas aveņu, kazeņu un melleņu.
Liec ogas saldētavā.
Pēc tam blenderī ieber negrauzdētus Indijas riekstus, pievieno kokosriekstu krēmu, kļavu sīrupu, citrona sulu, vaniļu un kokosriekstu eļļu.
Sablenderē visu.
Tad paņem kausiņu un daļu no iegūtās masas noliek nostāk.
Tālāk krēmam pievieno avenes un sablenderē.
Atkal paņem kausiņu un daļu krēma noliek nostāk.
Pēcāk pievieno mellenes un zilās spirulīnas pulveri. Visu blenderē un kausiņu ar daļu masas noliek malā.
Tālāk pievieno kazenes un blenderē atkal. Nostāk noliek kausiņu ar violēto krēmu.
Iegūto masu ieliek citā traukā un izmazgā blenderi.
Tad tur ieber negrauzdētas mandeles un valriekstus, dateles un kokosriekstu skaidiņas, pievieno jūras sāli.
Visu blenderē.
Mafinu cepampannā ieliek cepampapīru un kārto iegūto masu.
Dažās formiņās lej iekšā no mellenēm, kazenēm un zilās spirulīnas pulvera izveidoto krēmu. Citās ielej rozā masu. Tad ieliek trauku saldētavā uz piecām minūtēm.
Pēc tam kūciņas augšu noklāj ar gaišo krēmu.
Liek trauku saldētavā uz 30 minūtēm.
Konditorejas maisiņā sapilda iepriekš ar kausiņiem atlikto masu un izveido garnējumu uz katras kūciņas.
Lai labi garšo!