Ēdieni

17.jan 2015
Šie mazie, elegantie kēksiņi, jeb mafini īpaši priecēs saldummīļus.
17.jan 2015
Kas patiesībā tu esi? Ko mēs esam nodarījuši viens otram? – šos jautājumus Niks Danns sev uzdod piektās kāzu gadadienas rītā, kad pēkšņi pazūd viņa sieva Eimija.
17.jan 2015
Šis gardais sautējums ne tikai palīdzēs attīrīt un spēcināt organismu, bet arī patiks pat izvēlīgākajiem gardēžiem.
16.jan 2015
Veicina aknu attīrīšanu no ziemas ēdiena atliekām.
15.jan 2015
Šī gardā omlete īpaši priecēs siera cienītājus.
12.jan 2015
Šis izsmalcinātais ēdiens priecēs pat vissmalkāko ēdienu cienītājus.
9.jan 2015
Šis gardais, viegli pagatavojamais ēdiens īpaši priecēs makaronu ēdienu cienītājus.
9.jan 2015
Pelēkie zirņi ar speķīti un kefīru, zirņu pikas, zirņu zupa ar žāvētām ribiņām – tradicionāli, visiem zināmi latviešu kulta ēdieni, ko ceļam galdā gan ikdienā, gan svētku reizē. Bet vai desertu no pelēkajiem zirņiem var dabūt gatavu? Izrādās, var!
3.jan 2015
Receptes iesaka Krimuldas muižas kafejnīcas Milly pavāre Ligita Aļķe.
3.jan 2015
Receptes iesaka Krimuldas muižas kafejnīcas Milly pavāre Ligita Aļķe.
3.jan 2015
Receptes iesaka Krimuldas muižas kafejnīcas Milly pavāre Ligita Aļķe.
1.jan 2015
Šie salāti ir ne tikai lēti un viegli pagatavojami, bet arī veselīgi un gardi.
1.jan 2015
Recepte kā vienkārši pagatavot gardas un sātīgas kartupeļu pankūkas.
27.dec 2014
Svētku laiks nav iedomājams bez siltiem un smaržīgiem pīrāgiem. Šoreiz piedāvājam celt galdā eksotiskas garšas un neierastus izpildījumus, kas iepriecinās visa jaunā cienītājus.
27.dec 2014
Piedāvājam celt galdā eksotiskas garšas un neierastus izpildījumus, kas iepriecinās visa jaunā cienītājus.
20.dec 2014
Pavisam drīz jau klāsim Ziemassvētku galdu, kurā tiks likti tradicionālie ēdieni, bet čaklākās saimnieces droši vien izmēģinās jaunas receptes, lai iepriecinātu savus mīļos, tuvos cilvēkus.
19.dec 2014
Grauzdētu riekstu, sulīgu ogu džemu, asu piparu un kreftīga speķīša aromāti apvienojumā ar siltas mīklas drupačām klēpī ir vieni no īstenākajiem svētku vēstnešiem.
16.dec 2014
Gards, kraukšķīgs cālis medus mērcē ies pie sirds ikvienam gardēdim.
13.dec 2014
Viens no iecienītākajiem produktiem ziemīgai maltītei ne tikai svētkos, bet arī ikdienā ir skābēti kāposti. Tie īpaši piemēroti, lai restartētu savas piemirstās iemaņas un apgūtu jaunas, jo, lai ko mēs gatavotu – sautētus kāpostus, zupu, vinegretu vai citus salātus, kaut ko sabojāt būtu grūti.
2.dec 2014
Kas, gan, var būt labāks par silta dzēriena tasīti aukstā, spalgā ziemas rītā?