RECEPTE: Salāti ar baltajām pupiņām un bekonu

© publicitātes

Gardi salāti vieglai, bet pilnvērtīgai maltītei.

Sastāvdaļas: 200 g bekona, 250 g ķirštomātu, kas pārgriezti uz pusēm, 400 g konservētu balto pupiņu, ceturtdaļa tases svaigu pētersīļu, 80 g rukolas, 2 ēdamkarotes franču sinepju, ēdamkarote medus, ēdamkarote ūdens.

Pagatavošana: bekonu apcep, kamēr tas kļūst kraukšķīgs. Liek uz papīra dvieļa, pēc tam sagriež gabaliņos. Samaisa sinepes ar medu, sāli un ūdeni. Bļodā liek sastāvdaļas salātiem, virsū – apcepto bekonu. Pārlej ar mērci.

Izklaide

Latviešu audiovizuālās mākslas un elektroniskās mūzikas izpildītājs un producents Rick Feds (īstajā vārdā Rihards Fedotovs) sniedzis kolorītu performanci leģendārajā Parīzes teātra “Mulenrūža” klubā “La Machine du Moulin Rouge”, kur uzstājies kopā ar franču dziedātāju un elektronisko mūziķi Delaurentis.

Svarīgākais