RECEPTE: Salāti ar baltajām pupiņām un bekonu

© publicitātes

Gardi salāti vieglai, bet pilnvērtīgai maltītei.

Sastāvdaļas: 200 g bekona, 250 g ķirštomātu, kas pārgriezti uz pusēm, 400 g konservētu balto pupiņu, ceturtdaļa tases svaigu pētersīļu, 80 g rukolas, 2 ēdamkarotes franču sinepju, ēdamkarote medus, ēdamkarote ūdens.

Pagatavošana: bekonu apcep, kamēr tas kļūst kraukšķīgs. Liek uz papīra dvieļa, pēc tam sagriež gabaliņos. Samaisa sinepes ar medu, sāli un ūdeni. Bļodā liek sastāvdaļas salātiem, virsū – apcepto bekonu. Pārlej ar mērci.

Izklaide

No grupas “Avakādo Latte” rīkotās dziesmu rakstīšanas apcirkņiem ik pa laikam plašākai auditorijai tiek piedāvāts kāds jauns un cerīgs gabals. Lūk, vēl viens no tiem: vokālista/ģitārista Kristapa Vegnera rokdziesma “Saulīte rotājās”.

Svarīgākais