RECEPTE: Salāti ar baltajām pupiņām un bekonu

© publicitātes

Gardi salāti vieglai, bet pilnvērtīgai maltītei.

Sastāvdaļas: 200 g bekona, 250 g ķirštomātu, kas pārgriezti uz pusēm, 400 g konservētu balto pupiņu, ceturtdaļa tases svaigu pētersīļu, 80 g rukolas, 2 ēdamkarotes franču sinepju, ēdamkarote medus, ēdamkarote ūdens.

Pagatavošana: bekonu apcep, kamēr tas kļūst kraukšķīgs. Liek uz papīra dvieļa, pēc tam sagriež gabaliņos. Samaisa sinepes ar medu, sāli un ūdeni. Bļodā liek sastāvdaļas salātiem, virsū – apcepto bekonu. Pārlej ar mērci.

Izklaide

Šo piektdien, 14. martā, dienas gaismu ieraudzīs Kaspara Bindemaņa ilgi gaidītais albums, kura tapšanā piedalījušies apmēram 100 mākslinieku no visiem kontinentiem, un kurā savijas žanri, sākot no pasaules mūzikas, fanka, psihodēliskā roka līdz pat akadēmiskajai mūzikai.

Svarīgākais