RECEPTE: Salāti ar baltajām pupiņām un bekonu

© publicitātes

Gardi salāti vieglai, bet pilnvērtīgai maltītei.

Sastāvdaļas: 200 g bekona, 250 g ķirštomātu, kas pārgriezti uz pusēm, 400 g konservētu balto pupiņu, ceturtdaļa tases svaigu pētersīļu, 80 g rukolas, 2 ēdamkarotes franču sinepju, ēdamkarote medus, ēdamkarote ūdens.

Pagatavošana: bekonu apcep, kamēr tas kļūst kraukšķīgs. Liek uz papīra dvieļa, pēc tam sagriež gabaliņos. Samaisa sinepes ar medu, sāli un ūdeni. Bļodā liek sastāvdaļas salātiem, virsū – apcepto bekonu. Pārlej ar mērci.

Izklaide

Rīgā, pie Māras dīķa, 13.septembrī ceturto reizi norisināsies mūziķu labdarības skrējiens, lai pievērstu sabiedrības uzmanību mūzikas nozares dalībnieku fiziskajai un mentālajai veselībai, aģentūru LETA informēja nodibinājuma "Fonds Līdzskaņa" pārstāve Inese Saulāja-Dobele.

Svarīgākais