Šī gardā omlete īpaši priecēs siera cienītājus.
SASTĀVDAĻAS:
pusglāze rīsu
2 olas
neliela paprika
15 g marinētu sēņu
1–2 ēdamkarotes konservētu
zaļo zirnīšu
1–2 ēdamkarotes
sakapātu sīpolloku
2 ēdamkarotes eļļas
sāls
pipari
PAGATAVOŠANA:
rīsus vieglā sālsūdenī novāra, tad caurdurī notecina. Papriku noskalo, nosusina, pārgriež uz pusēm, izgriež sēkliņas un kātiņu, sagriež salmiņos.
Sēnes sagriež sīkāk un apcep eļļā, pievieno sagriezto papriku, rīsus un viegli apcep.
Pievieno zaļos zirnīšus, lociņus un visu uzkarsē.
Olas ar pienu sakuļ, pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Iegūto olu masu pārlej pannas saturam un cep visu līdz gatavībai.
Omleti ieteicams pasniegt ar kādu no pikantajiem čatnijiem.