Iepazīšanās tiešsaistē kļūst arvien populārāka. Pateicoties dažādām platformām, vientuļajām sirdīm tiek dota iespēja atrast līdzīgi domājošus cilvēkus un veiksmes gadījumā pat izveidot mīlošas attiecības. Iepazīstoties tiešsaistē, svarīgi ir kāds ir jūsu profils, lai izceltos uz citu cilvēku fona un piesaistītu uzmanību. Lorija Deivisa, tiešsaistes iepazīšanās portāla eFlirt dibinātāja un grāmatu autore, sniedz padomus, kā izveidot tādu profilu, lai tas izceltos un būtu vieglāk atrast partneri.
Salātu, kurā ir daudz olbaltumvielu, pagatavošanai nepieciešams lasis, dārzeņi, pupiņas un krēmīga mērce. Šie salāti palīdzēs saglabāt sāta sajūtu un zaudēt svaru.
Rudens ir ne tikai ražas bagātākais laiks, bet arī periods, kad aktivizējas vīrusi. Zarnu miklofora spēlē būtisku lomu imūnsistēmas regulēšanā – lai to stiprinātu, svarīgi laikus pievērst uzmanību sabalansētam un uzturvielām bagātam uzturam, uzņemot rudens ražas labumus. Kādus vietējos vitamīnu avotus – augļus, dārzeņus un sakņaugus – iekļaut savā ēdienkartē, lai parūpētos par imunitāti rudens laikā, skaidro uztura speciāliste Lizete Pug
Kādam tas ir izteiktāk, citiem mazāk, bet ikvienam svīst kājas. Pie kāju svīšanas var būt vainojama nepareizu apavu izvēle. Tomēr tas nav vienīgais iemesls! Noskaidro, kas vēl var veicināt kāju svīšanu!
Ikdienā teju ikviens piedzīvo mazāku vai lielāku satraukumu, stresu un nemieru. Ir dažādas metodes, kā nomierināt satraukto prātu. Viens no veidiem - dzert tējas, kurām ir nomierinošs efekts. Kādas dabīgās tējas palīdz justies mierīgākiem?
Gatavojot maltīti no svaigiem brokoļiem, visbiežāk tā kāts tiek izsviests miskastē. Izrādās, ka arī brokoļu kāti ir ēdami un var būt ļoti garšīgi. Šoreiz mēģinājām iemarinēt brokoļu kātus. Receptē vēstīts, ka tiem jāizdodas kraukšķīgiem un ķiplokainiem.
Šādu omleti nekad nebūsiet baudījuši. Lai arī, iespējams, tā sākotnēji neizklausās apetelīga, tas būs lielisks ēdiens ar kuru iesākt savu brīvdienu rītu. To var pagatavot nieka 10 minūšu laikā un, pateicoties šai omeletei, pēc brokastīm vēl ilgi izjutīsiet sāta sajūtu.
Reizēm mēs nepasakām to, ko vēlamies, melojam vai neizstāstām kā jūtamies. Sarunvalodā var būt viegli samānīties, bet reizēm nejaušas, neapzinātas ķermeņa kustības jeb ķermeņa valoda var nodot mūsu patiesos nodomus un sajūtas.
Ja jums kāda garda ēdiena pagatavošanā nepieciešams lērums ķiploku, tad to mizošana ar nazi var būt ilgs process. Tā vietā, lai ņemtu talkā nazi ķiploku tīrīšanā, izmantojiet šo triku. Jums būs nepieciešams vien plastmasas trauciņš ar vāku.
Vai zināji, ka kartupeļus var izmantot ne tikai dažādu gardu ēdienu pagatavošanā, bet arī mājsaimniecībā? Noskaidro, kur vēl, bez gardu ēdienu gatavošanas, izmantot kartupeļus!
Ceptus kartupeļus ar garšaugiem, fetas sieru un mandelēm var aizstāt arī ar ziedkāpostiem. Šādi pagatavotus dārzeņus pasniedz kā pamatēdienu vai kā piedevu zivīm, gaļai.
Policistisko olnīcu sindroms (PCOS) skar vienu no 10 sievietēm reporduktīvā vecumā visā pasaulē, tomēr ne visas sievietes apzinās, ka viņām šāds sindroms ir.
Tā ir viena no visbiežāk izplatītājām endokrīnajām slimībām. Sievietēm, kurām ir PCOS, novērojamas dažādas slimības izpausmes.
Arvien lielāku popularitāti iegūst krāsojamās grāmatas, kur bērniem nepieciešama vien otiņa un ūdens. Krāsojot grāmatiņu ar ūdeni atklājas krāsaini zīmējumi. Šādu grāmatiņu pavisam vienkārši varam pagatavot paši un iepriecināt bērnus!
Vieni no gada skaistākajiem, siltākajiem un ģimeniskākajiem svētkiem noteikti, ka ir Ziemassvētki. Šo svētku tuvošanās daudziem var sagādāt galvassāpes, jo prieks un svinības nāk kopā ar lieliem tēriņiem. Līdz svētkiem vēl ir pāris mēneši, bet mēs jau šobrīd kaut ko varam darīt lietas labā - sakrāt naudu svētku izdevumiem, lai decembra beigās nepiedzīvotu "bankrotu".
Veikalos nopērkamie enerģijas dzērieni var sniegt tūlītēju mundrumu un enerģijas pieplūdumu, tomēr tie nav īpaši veselīgi. Ja jums dienas vidū ir spēku izsīkums, pagatavojiet šo dabīgo enerģijas dzērienu no piecām sastāvdaļām.
Aktuālās modes tendences šoruden izaicina, provocē un vienlaikus atdzīvina klasiku, piešķirot tai jaunu dimensiju. Džinss pieprasa, lai tajā tērpjamies no galvas līdz kājām, kleitas kļūst caurspīdīgas, bet rudens klasika – rūtis – arvien lielākas. Ar vadošajām modes tendencēm, kas šoruden padarīs ikdienu stilīgu un mūsdienīgu, iepazīstina stiliste Dace Bahmane.
Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?
Septembra vēsie vakari, izmaiņas dabā un citādas krāsas debesis tā vien aicina pārlūkot savu garderobi, to atsvaidzinot un sagatavojot rudens cēlienam. Pats svarīgākais garderobes revīzijā ir sevi neierobežot un ļaut vaļu radošumam.