Triks, kā pavisam vienkārši un precīzi pārgriezt uz pusēm biskvītu

© pexels.com

Mājās cepot biskvītus, reizēm tos nepieciešams pāgriezt divās daļās. Lai no viena biskvīta sanāktu divi. Šis var būt sarežģīts process, jo ne vienmēr izdodas biskvītu pārgriezt perfekti uz pusēm. Piedāvājam jums triku, kā to paveikt ātri un precīzi!

Vajadzēs:

  • lineālu;
  • zobu bakstāmos;
  • zobu diegu;
  • biskvītu.

Process:

1. Ņemiet lineālu. Nolieciet to pie biskvīta malas. Atrodiet biskvīta viducīti un ieduriet zobu bakstāmo.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Iepriekšējo soli atkārtojiet vairākas reizes (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Kad biskvītā ir sadurti zobu bakstāmie, ņemiet zobu diegu.

4. Novietojiet to uz viena no zobu bakstāmajiem un velciet cauri biskvītam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šādi jūs pavisam vienkārši iegūsiet divus biskvītus!

Avots

Virtuvē

Nereti receptēs varam lasīt, ka tiek īpaši uzsvērta istabas temperatūras olu izmantošana, taču ne visi ievēro šos norādījumus, bieži vien aizmirstot laikus izņemt olas no ledusskapja. Portāls “SimplyRecipes” kopā ar konditoriem noskaidroja, kāpēc daudzām receptēm ir nepieciešamas istabas temperatūras olas un vai šī nianse tiešām ir tik svarīga.