3 idejas kūku noformējumam valsts svētkos

© Ekrānuzņēmums

Trīs vienkāršas, bet vizuālā ziņā skaistas idejas, kā piešķirt sarkanbaltsarkanos toņus savam svētku desertam.

1. Dekori ar matu taisnotāja palīdzību

Ekrānuzņēmums

Šāda vienkārša, bet vizuāli interesanta dekora radīšana ir ļoti vienkārša. Tas lieliski iederēsies uz kūkas vai mazākām kūciņām, īpaši, ja pamatā būs putukrējums vai kāda cita baltas krāsas glazūra.

Nepieciešams: sarkanas krāsas ledenes, cepampapīrs, matu taisnotājs.

Process: pārloka uz pusēm cepampapīru un tajā ieliek ledeni tā, lai to apklātu cepampapīrs. Tad ar karstu matu taisnotāju kausē ledeni.

Ekrānuzņēmums

Ļauj ledenei sakalst un tad noņem papīru un liec jauno dekoru uz kūkas.

2. Ledeņu ziedi

Ekrānuzņēmums

Šādi ziediņi lieliski iederēsies svētku galda noformējumā, turklāt atgādinās arī par gadalaiku, kurā tos atzīmējam.

Nepieciešams: sarkanas krāsas ledenes, katls ar karstu ūdeni.

Process: ledenes ar visiem papīrīšiem ievieto karstā ūdenī, lai tās nedaudz pakūst un kļūst viegli veidojamas. Kad konfektes ir kļuvušas mīkstas, tās ar pirkstiem ieveido ziedlapiņu formā.

Ekrānuzņēmums

Piecas šādas ziedlapiņas sastiķē kopā (viss jāpaspēj paveikt, kamēr konfektes ir mīkstas) un liek kā dekoru uz kūkām.

3. Sarkanās "šļakatas"

Ekrānuzņēmums

Gluži kā no restorāna izskatīsies "šļakatu" dekors.

Nepieciešams: sarkanas krāsas karamele - izkausēta, vaskots audums, stikla pudele.

Process: uz auduma uzlej izkausētu karameli. Audumu novieto virs pudeles, lai tā iegūtu nepieciešamo formu.

Sagaida, kamēr karamele sacietē. Tad to noņem no auduma, apgriež un novieto uz kūkas.

Ekrānuzņēmums

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais