Trīs vienkāršas, bet vizuālā ziņā skaistas idejas, kā piešķirt sarkanbaltsarkanos toņus savam svētku desertam.
Šāda vienkārša, bet vizuāli interesanta dekora radīšana ir ļoti vienkārša. Tas lieliski iederēsies uz kūkas vai mazākām kūciņām, īpaši, ja pamatā būs putukrējums vai kāda cita baltas krāsas glazūra.
Nepieciešams: sarkanas krāsas ledenes, cepampapīrs, matu taisnotājs.
Process: pārloka uz pusēm cepampapīru un tajā ieliek ledeni tā, lai to apklātu cepampapīrs. Tad ar karstu matu taisnotāju kausē ledeni.
Ļauj ledenei sakalst un tad noņem papīru un liec jauno dekoru uz kūkas.
Šādi ziediņi lieliski iederēsies svētku galda noformējumā, turklāt atgādinās arī par gadalaiku, kurā tos atzīmējam.
Nepieciešams: sarkanas krāsas ledenes, katls ar karstu ūdeni.
Process: ledenes ar visiem papīrīšiem ievieto karstā ūdenī, lai tās nedaudz pakūst un kļūst viegli veidojamas. Kad konfektes ir kļuvušas mīkstas, tās ar pirkstiem ieveido ziedlapiņu formā.
Piecas šādas ziedlapiņas sastiķē kopā (viss jāpaspēj paveikt, kamēr konfektes ir mīkstas) un liek kā dekoru uz kūkām.
Gluži kā no restorāna izskatīsies "šļakatu" dekors.
Nepieciešams: sarkanas krāsas karamele - izkausēta, vaskots audums, stikla pudele.
Process: uz auduma uzlej izkausētu karameli. Audumu novieto virs pudeles, lai tā iegūtu nepieciešamo formu.
Sagaida, kamēr karamele sacietē. Tad to noņem no auduma, apgriež un novieto uz kūkas.