Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_downwardPČF 2018

Pasaules čempionātā futbolā noskaidrojusies vēl viena pusfināliste un tā ir Anglija, kas ceturtdaļfinālā ar 2:0 pārspēja Zviedriju. Angļu pretinieks pusfinālā noskaidrosies dienas otrajā mačā starp Horvātiju un Krieviju.
7.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā šodien noskaidrosies pēdējie divi pusfinālisti. Anglija tiek uzskatīta par favorīti mačā pret Zviedriju, bet Horvātija vēl lielāka favorīte spēlē pret Krieviju.
7.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pēc tam, kad Urugvajas izlase zaudēja savā ceturtdaļfinālā, Brazīlijas izlase palika pēdējā neeiropas izlase šajā čempionātā. Tagad nav vairs arī Brazīlijas, jo pieckārtējie pasaules čempioni ceturtdaļfinālā zaudēja Beļģijai.
6.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā aizvadīta pirmā ceturtdaļfināla spēle, kurā Francijas izlase ar 2:0 pārspēja Urugvaju un kā pirmā iekļuva pusfinālā. Francijas izlases pretinieks pusfinālā noskaidrosies vakara otrajā mačā starp Brazīlijas un Beļģijas izlasēm.
6.jūl 2018 Ēriks Strauss
Šovakar Pasaules kausā tiks noskaidrots pirmais pusfināla pāris. Pirmajā ceturtdaļfinālā Ņižņijnovgorodā plkst. 17:00 pēc Latvijas laika savā starpā tiksies Francija un Urugvaja, bet četras stundas vēlāk Kazaņā sāksies cīņa starp Brazīliju un Beļģiju.
6.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pēc tam, kad Meksikas izlase pasaules čempionātā futbolā astotdaļfinālā piekāpās Brazīlijai, meksikāņi netieši norādīja, pretiniekam uzvarēt palīdzējusi simulācija. Tieši tā pēc zaudējuma izteicās Meksikas izlases galvenais treneris Huans Karloss Osorio.
5.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules kausa izcīņā futbolā dalību turpina vairs tikai astoņas izlases, kuras piektdien un sestdien izspēlēs ceturtdaļfināla spēles. Lai arī turnīra galvenā favorīte sporta totalizatora „Betsafe” vērtējumā joprojām ir Brazīlijas izlase, vieglāks ceļš uz finālspēli tiek prognozēts Anglijas izlasei.
4.jūl 2018 Portāls nra.lv
Pasaules čempionātā futbolā noskaidrojusies pēdējā ceturtdaļfinālā iekļuvusī komanda un tā ir Anglija, kura 1/8 finālā pēcspēles 11m sitienos pārspēja Kolumbiju. Anglijas pretiniece ceturtdaļfinālā būs Zviedrija.
3.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā priekšpēdējā 1/8 fināla spēlē Zviedrijai pietika ar vienu vārtu guvumu, lai pārspētu Šveici un pēc 24 gadu pārtraukuma iekļūtu ceturtdaļfinālā.
3.jūl 2018 Ēriks Strauss
Japānas līdzjutēji izpelnījušies mediju un vietējo uzmanību, ka pēc futbola mača vienmēr sakopa stadionu. Arī pēc Japānas izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas, līdzjutēji ar zaudējuma rūgtumu sirdī savāca izmētātos atkritumus.
3.jūl 2018
2018. gada Pasaules kausa izcīņā jānoskaidro pēdējās divas ceturtdaļfinālu dalībnieces. Pulksten 17:00 divu Eiropas komandu duelī spēkosies Zviedrijas un Šveices futbolisti, kamēr vakara mačā 21:00 tiksies Kolumbijas un Anglijas valstsvienības.
3.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules čempionātā futbolā Beļģijas izlase paveica nelielu brīnumu. Vēl otrajā puslaikā atrodoties zaudētājos ar 0:2, tomēr izdevās salauzt spēli sev par labu un kompensācijas laika izskaņā gūt uzvaras vārtus. Beļģijas izlases pretiniece ceturtdaļfinālā būs Brazīlija.
2.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā Brazīlijas izlase pārspējot Meksiku kārtējo reizi iekļuva ceturtdaļfinālā, kur pretinieks noskaidrosies dienas otrajā spēlē starp Beļģiju un Japānu.
2.jūl 2018 Ēriks Strauss
Šovakar Pasaules kausa izcīņā futbolā, kas turpinās dažādās Krievijas pilsētās, norisināsies vēl divas astotdaļfināla spēles: 17:00 viena no galvenajām turnīra favorītēm Brazīlija tiksies ar Meksiku, bet 21:00 Beļģija eksaminēs Japānu.
2.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pēc Spānijas izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas, astotdaļfināla cīņā pēcspēles sitienu sērijā piekāpjoties mājiniecei Krievijai, par karjeras beigām valstsvienībā paziņoja spāņu pussargs Andress Injesta.
2.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules čempionātā futbolā noskaidrojies vēl viens ceturtdaļfinālists - Horvātija, kas pēcspēles 11m sitienus pārspēja Dāniju. Horvāti 1/4 finālā spēlēs ar Krieviju.
1.jūl 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā trešajā astotdaļfinālā neveiksmi piedzīvojusi vēl viena futbola lielvalsts - Spānijas izlase pēcspēles 11m sitienos zaudēja Krievijai un var doties vasaras atvaļinājumā.
1.jūl 2018 Ēriks Strauss
Šovakar Pasaules kausa izcīņā futbolā, kas turpinās dažādās Krievijas pilsētās, norisināsies vēl divas astotdaļfināla spēles: 17:00 viena no galvenajām favorītēm Spānija tiksies ar mājinieci Krieviju, bet 21:00 pārliecinošu sniegumu demonstrējusī Horvātija eksaminēs Dāniju.
1.jūl 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules čempionātā futbolā otrajā astotdaļfināla spēlē Urugvaja ar 2:1 pārspēja Portugāli un tas nozīmē, ka vienā vakarā mājup brauks divas čempionāta lielākās zvaigznes - Lionels Mesi un Krištiano Ronaldo.
30.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā sākušās astotdaļfināla spēles un jau pirmais mačs starp Franciju un Argentīnu nelika vilties. Seši gūti vārti, vispirms vienas komandas, tad otras komandas atspēlēšanās un beigu beigās Francijas uzvara ar 4:3. Pretinieks ceturtdaļfinālā noskaidrosies Portugāles un Urugvajas duelī.
30.jun 2018 Ēriks Strauss