Viena sastāvdaļa, kas padarīs pankūkas ideālas

© Reinis Hofmanis/F64

Lai pankūkas izdotos vēl gardākas, kā izrādās, iesaka pievienot mannas putraimus.

Mannas putraimi piešķirs pankūku mīklai lielisku tekstūru. Pankūkas ar mannas putraimu piedevu būs kraukšķīgas no ārpuses un mīkstas no iekšpuses.

Te būs arī recepte!

Nepieciešams: 100 grami cukura, 50 grami augu eļļas, 100 grami miltu, puse tējkarotes sodas, nedaudz vaniļas, 250 ml piena un 6 ēdamkarotes mannas.

Vispirms vienā bļodā sajauc cukuru, vaniļu, pienu un sviestu. Tad citā bļodā sajauc sodu, mannu un miltus. Visu kārtīgi samaisa, ļauj mīklai ievilkties 20 minūtes un cep pankūkas kā parasti.

Dzīvesstils

Mēs visi zinām, ka bioloģiskais vecums ne vienmēr sakrīt ar pasē norādītajiem skaitļiem, un tas nav pārsteidzoši, jo dzīves apstākļi, iedzimtība un paradumi ikvienam ir atšķirīgi, kas dažkārt noved pie diametrāli pretējiem rezultātiem.

Svarīgākais