Recepte

19.sep 2020
Ēdienu blogeris Pipars piedāvā recepti mutē kūstošām siermaizītēm, kas garšos kā maziem, tā lieliem. Pieaugušajiem patiks maizīšu ātrais pagatavošanas laiks un veids, kā nemanāmi maizītē paslēpušies spināti, kurus ir tik būtiski iekļaut pašu mazāko ēdienkartē.
14.sep 2020
Izmēģini kabaču keksiņu recepti jaunam garšu piedzīvojumam.
13.sep 2020
Viegli salāti, kas neradīs smaguma sajūtu. Atspirdzinošais fenhelis un piparmētra ar augļiem un fetas sieru – savienojums, kas šoruden jāpagaršo katram.
12.sep 2020
Lai pagatavotu gardu džemu, patiesībā nevajag būt speciālistam. Turklāt pietiks tikai ar trim sastāvdaļām.
6.sep 2020
Šo salātu izsmalcinātība slēpjas tieši mērcē, kas pat visierastākajiem produktiem sniegs restorāna cienīgu garšu.
5.sep 2020
Žurnāls "Hello" atklājis Meganas Mārklas iecienītu vistas pagatavošanas recepti, kuru viegli realizēt mājās.
4.sep 2020
Dārzeņu kombināciju var variēt, vai atteikties, piemēram, no persikiem, ja tie nav pa rokai. Arī sāli, cukuru, etiķi um piparus labāk likt pēc garšas
3.sep 2020
Arī Latvijas rudenī nekas neliedz baudīt vakariņas īstā grieķu stilā! Runā, ka, baudot šo maltīti ar aizvērtām acīm, var sajusties kā īstā grieķu tavernā! Viegli un ātri pagatavojami, taču sātīgi salāti baudīšanai saulainā rudens pēcpusdienā.
27.aug 2020
Kad ābolu pīrāgi un čipsi jau apnikuši, bet nezini, ko vēl ar tiem iesākt, izmēģini šo neparasto ābolu virtuļu recepti.
25.aug 2020
Nav zināms, kam pieder šīs kūkas radītāja gods. Vēsturnieki gan pieļauj, ka tā ir radusies senajā Grieķijā vai Romā.
23.aug 2020
Šī recepte ies pie sirds visiem saldumu mīļiem, kas vēlas sevi palutināt un pārvērst našķošanos spēcinošā un uzturvielām bagātā uzkodā. Paštaisītais kokosriekstu sviests, kas pēc garšas atgādina “Bounty” batoniņu, ir Paulas mīļākā brokastu recepte, jo to ir ātri pagatavot steidzīgajos rītos, kad nepieciešama veselīga un barojoša maltīte. Indijas riekstu un kokosriekstu sviests lieliski papildinās bagātīgās Fazer auzu doniņas, kas ir īpaši vērtīgs produkts tiem, kas ēd veselīgi un daudz sporto, jo šo doniņu sastāvā ir 100% auzas un nav pievienoti kviešu milti. Šīs maizītes lieliski garšos ar svaigām ogām vai augļiem.
22.aug 2020
Signe Meirāne piedāvā izmēģināt neparasto Tzaziki un gurķu- kaperu mērci.
20.aug 2020
Vasara ir laiks, kad dārzeņi un augļi ir paši gardākie. Gurķis ir neatņemama vasaras garšas sastāvdaļa. Gurķus var lietot uzturā dažādos viedos – sālītus, marinētus, aukstajā zupā, salātos vai svaigus kā uzkodu. Lai palutinātu tavas garšas kārpiņas, Signe Meirāne piedāvā gurķu un mencas maizīšu recepti.
19.aug 2020
Zvaigžņotie augusta vakari ir kā radīti vērtīgām sarunām un lēnai kvalitatīvu dzērienu baudīšanai, tāpēc izmēģini recepti lieliskam krēmīgam, lēni baudāmam ruma kokteilim, kas patiks gan dāmām, gan kungiem!
18.aug 2020
Garda un uzturvielām bagāta ēdienreize, kas neaizņem daudz laika pagatavošanā ir lielisks veids, kā uzturēt sevi labā formā un parūpēties par to, ka dienas laikā uzņemam visas nepieciešamās uzturvielas. Tādēļ fitnesa entuziaste un pavārgrāmatas “Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane dalās ar vasarīgu recepti, kas noderēs gan ikdienā, gan rīkojot dārza ballīti ar draugiem. 
13.aug 2020
Lai iepriecinātu sevi un savus tuvākos, nepavadot ilgu laiku virtuvē, darbojoties ar miltiem vai jaucot mīklu, var izmantot vienkāršu recepti gardas tortes pagatavošanai.
10.aug 2020
Franču grauzdiņi ir klasisks, taču nedaudz piemirsts brokastu ēdiens, kam ir izcila garša un laba uzturvērtība. Lai iepriecinātu mazos ēdājus, grauzdiņus var sagriezt nūjiņu formā. Rotāti ar svaigām ogām un garšīgu mērcīti, grauzdiņi kārajās mutēs pazudīs dažu minūšu laikā!
8.aug 2020
 Sauers jeb “viskijs skābais” ir viens no klasiskākajiem viskija kokteiļiem, tāpēc tas jāgatavo no izcilas kvalitātes izejvielām.