Šī sīrupa recepte jau izsenis izmantota dažādu veselības problēmu ārstēšanai. Tas satur tikai trīs sastāvdaļas, kurām piemīt unikālas ārstnieciskās īpašības.
Kā norāda "cursorinfo.co.il.", šis sīrups palīdzēs atvieglot kolītu, gastrītu, čūlas, artrītu, stabilizēs cukura un holesterīna līmeņus, kā arī palīdzēs augsta asinsspiediena gadījumā. Sīrups samazina iekaisumus, īpaši kuņga - zarnu traktā. Tas arī novērš nierakmeņu veidošanos un pasargā no stresa iedarbības. Sīrups atjauno šūnas un veicina zarnu darbību, novēršot aizcietējumus.
Pārgriez uz pusēm alvejas lapas un ar karoti noņem to želeju. Nomazgā citronu un kopā ar mizu izmal caur gaļas mašīnu. Visas sastāvdaļas ieliek blenderī un pievieno medu.Visu sablenderē. Maisījumu izkāš un ievieto stikla burkā, kas jātur leduskapī. Sīrupu var uzglabāt mēnesi.
Pirmo nedēļu lieto vienu tējkaroti sīrupa no rīta un vienu pēc ēšanas pusdienlaikā. Nākamo nedēļu sīrupu lieto tikai 1 tējkaroti no rīta.
Pēc procedūras nedēļu jāatpūšas no sīrupa lietošanas un tad atkārtot procesu, ja nepieciešams. Sīrupam nav laba garša, bet to var izšķīdināt ūdenī vai sulā.