Šķidrums, kurā ir konservētas pupiņas vai zirņi, parasti tiek izliets. Taču šo šķidrumu, ko sauc par aquafaba, var izmantot kulinārijā kā olu baltuma aizstājēju. Neviens no tiem, kuriem devu garšot šos cepumus, nespēja uzminēt visas sastāvdaļas. Šokolādi un mandeles lielākā daļa sagaršoja, bet, kad teicu, ka tajos ir arī šķidrums no konservēto zirņu burciņas, gandrīz visi neticīgi grozīja galvu.
Šokolādi izkausē ūdens peldē. No konservētiem zirņiem nolieto ūdeni sāk putot. Kad parādās putas, pieputo cukuru un puto tikmēr, kamēr izveidojušās stingras putas.Saputotajā masā iemaisa izkausēto šokolādi.
Citā bļodā ieber mandeļu miltus, kakao, cepamo pulveri (pusi tējkarotes). Samaisa sausās sastāvdaļas.
Mandeļu miltu masā iemaisa aptuveni vienu trešo daļu no saputotās masas. Pievieno pusi no eļļas un to iemaisa masā. Tad pieliek otru trešdaļu no saputotās masas, otru pusi no eļļas un samaisa. Beigās pieliek pēdējo trešdaļu no saputoās masas un iemaisa mīklā.
Uz pannas liek mīklas piciņas ar diezgan lielu attālumu, jo mīkla cepot nedaudz izplūdīs.
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes. Lai veidotos stingra ārpuse un mīksts viducis, svarīgi ir cepumus nepārcept. Gatavus cepumus no pannas noņem, kad tie atdzisuši.