Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

Izmēģini pavisam vienkāršas Āzijas receptes un nonāc pavisam citā garšu pasaulē! Tas būs gards garšu ceļojums ar Āzijai raksturīgiem ēdieniem!

Publicitātes foto

Vegānais voks

Pagatavošanas laiks - 30 minūtes.

Porciju skaits - 2.

Nepieciešams:

  • 20 g cepamās eļļas;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 5 šampinjoni;
  • 10 g loku;
  • 1⁄2 violetā sīpola;
  • 100 g mango vokmērces;
  • 100 g brokoļu;
  • 50 g bambusu dzinumu.

Pagatavošana:

Sagriez sīpolu gredzenos, šampinjonus, brokoļus un bambusu dzinumus. Uzkarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un, intensīvi maisot, pievieno pusi no sagrieztā sīpola, šampinjonus, brokoļus, bambusa dzinumus. Visu gatavo pannā 3 minūtes, tad pievieno mango mērci un turpini maisīt. Kad mērce novārījusies, liec klāt iepriekš novārītas olu nūdeles un gatavo vēl 2 minūtes.

Pasniedz ar violetā sīpola gredzeniem un smalki sagrieztiem lokiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.

Svarīgākais