Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

Izmēģini pavisam vienkāršas Āzijas receptes un nonāc pavisam citā garšu pasaulē! Tas būs gards garšu ceļojums ar Āzijai raksturīgiem ēdieniem!

Publicitātes foto

Vegānais voks

Pagatavošanas laiks - 30 minūtes.

Porciju skaits - 2.

Nepieciešams:

  • 20 g cepamās eļļas;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 5 šampinjoni;
  • 10 g loku;
  • 1⁄2 violetā sīpola;
  • 100 g mango vokmērces;
  • 100 g brokoļu;
  • 50 g bambusu dzinumu.

Pagatavošana:

Sagriez sīpolu gredzenos, šampinjonus, brokoļus un bambusu dzinumus. Uzkarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un, intensīvi maisot, pievieno pusi no sagrieztā sīpola, šampinjonus, brokoļus, bambusa dzinumus. Visu gatavo pannā 3 minūtes, tad pievieno mango mērci un turpini maisīt. Kad mērce novārījusies, liec klāt iepriekš novārītas olu nūdeles un gatavo vēl 2 minūtes.

Pasniedz ar violetā sīpola gredzeniem un smalki sagrieztiem lokiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais