Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

2.lapa

Publicitātes foto

Vistas voks

Pagatavošanas laiks - 30 minūtes.

Porciju skaits - 2.

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 1 paprika;
  • 3 zaļo zirņu pākstis;
  • 100 g saldskābās vokmērces;
  • 15 g loku;
  • 25 g pupiņu asnu;
  • 1/2 violetā sīpola.

Pagatavošana:

Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs. Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis. Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti. Novāri olu nūdeles un liec vokpannā. Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais