Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

2.lapa

Publicitātes foto

Vistas voks

Pagatavošanas laiks - 30 minūtes.

Porciju skaits - 2.

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 1 paprika;
  • 3 zaļo zirņu pākstis;
  • 100 g saldskābās vokmērces;
  • 15 g loku;
  • 25 g pupiņu asnu;
  • 1/2 violetā sīpola.

Pagatavošana:

Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs. Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis. Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti. Novāri olu nūdeles un liec vokpannā. Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.