Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

2.lapa

Publicitātes foto

Vistas voks

Pagatavošanas laiks - 30 minūtes.

Porciju skaits - 2.

Nepieciešams:

  • 1 vistas fileja;
  • 1 paciņa olu nūdeļu;
  • 1 paprika;
  • 3 zaļo zirņu pākstis;
  • 100 g saldskābās vokmērces;
  • 15 g loku;
  • 25 g pupiņu asnu;
  • 1/2 violetā sīpola.

Pagatavošana:

Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs. Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis. Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti. Novāri olu nūdeles un liec vokpannā. Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais