Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

3.lapa

Publicitātes foto

Kukurūzas jakitori

Pagatavošanas laiks - 25 minūtes.

Porciju skaits - 1.

Nepieciešams:

  • 6 mini kukurūzas vālītes;
  • 70 g Teryaki mērces;
  • bambusa iesmiņi;
  • svaigi dārzeņi.

Pagatavošana:

Spraud kukurūzas vālītes uz bambusa iesmiņiem un noblanšē verdošā ūdenī. Pēc tam liec vālītes uz stundu marinēties Teryaki mērcē. Grilē kukurūzu, laiku pa laikam ar otiņu apziežot to ar mērci, lai veidojas kraukšķīgs glazējums. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

Virtuvē

Kad saule silda plecus un dienas kļūst garākas, mūsu ķermenis sāk alkst pēc kaut kā viegla, svaiga un uzmundrinoša. Ideāls sabiedrotais būs vienkārši, bet spilgti dārzeņu salāti i īpaši tad, ja tiem pievieno kādu neparastu sastāvdaļu, piemēram, arbūzu vai krēmīgu fetas sieru. Šī recepte ir kā neliels ceļojums uz Vidusjūras piekrasti - svaigs, atsvaidzinošs un pārsteidzošs. Ar recepti dalās “All recepes”.

Svarīgākais