Izmēģini! Eksotiski un viegli pagatavojami Āzijas ēdieni

© pexels.com

3.lapa

Publicitātes foto

Kukurūzas jakitori

Pagatavošanas laiks - 25 minūtes.

Porciju skaits - 1.

Nepieciešams:

  • 6 mini kukurūzas vālītes;
  • 70 g Teryaki mērces;
  • bambusa iesmiņi;
  • svaigi dārzeņi.

Pagatavošana:

Spraud kukurūzas vālītes uz bambusa iesmiņiem un noblanšē verdošā ūdenī. Pēc tam liec vālītes uz stundu marinēties Teryaki mērcē. Grilē kukurūzu, laiku pa laikam ar otiņu apziežot to ar mērci, lai veidojas kraukšķīgs glazējums. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais