Arī Latvijas rudenī nekas neliedz baudīt vakariņas īstā grieķu stilā! Runā, ka, baudot šo maltīti ar aizvērtām acīm, var sajusties kā īstā grieķu tavernā! Viegli un ātri pagatavojami, taču sātīgi salāti baudīšanai saulainā rudens pēcpusdienā.
Šī recepte ies pie sirds visiem saldumu mīļiem, kas vēlas sevi palutināt un pārvērst našķošanos spēcinošā un uzturvielām bagātā uzkodā. Paštaisītais kokosriekstu sviests, kas pēc garšas atgādina “Bounty” batoniņu, ir Paulas mīļākā brokastu recepte, jo to ir ātri pagatavot steidzīgajos rītos, kad nepieciešama veselīga un barojoša maltīte. Indijas riekstu un kokosriekstu sviests lieliski papildinās bagātīgās Fazer auzu doniņas, kas ir īpaši vērtīgs produkts tiem, kas ēd veselīgi un daudz sporto, jo šo doniņu sastāvā ir 100% auzas un nav pievienoti kviešu milti. Šīs maizītes lieliski garšos ar svaigām ogām vai augļiem.
Vasara ir laiks, kad dārzeņi un augļi ir paši gardākie. Gurķis ir neatņemama vasaras garšas sastāvdaļa. Gurķus var lietot uzturā dažādos viedos – sālītus, marinētus, aukstajā zupā, salātos vai svaigus kā uzkodu. Lai palutinātu tavas garšas kārpiņas, Signe Meirāne piedāvā gurķu un mencas maizīšu recepti.
Zvaigžņotie augusta vakari ir kā radīti vērtīgām sarunām un lēnai kvalitatīvu dzērienu baudīšanai, tāpēc izmēģini recepti lieliskam krēmīgam, lēni baudāmam ruma kokteilim, kas patiks gan dāmām, gan kungiem!
Garda un uzturvielām bagāta ēdienreize, kas neaizņem daudz laika pagatavošanā ir lielisks veids, kā uzturēt sevi labā formā un parūpēties par to, ka dienas laikā uzņemam visas nepieciešamās uzturvielas. Tādēļ fitnesa entuziaste un pavārgrāmatas “Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane dalās ar vasarīgu recepti, kas noderēs gan ikdienā, gan rīkojot dārza ballīti ar draugiem.
Lai iepriecinātu sevi un savus tuvākos, nepavadot ilgu laiku virtuvē, darbojoties ar miltiem vai jaucot mīklu, var izmantot vienkāršu recepti gardas tortes pagatavošanai.
Franču grauzdiņi ir klasisks, taču nedaudz piemirsts brokastu ēdiens, kam ir izcila garša un laba uzturvērtība. Lai iepriecinātu mazos ēdājus, grauzdiņus var sagriezt nūjiņu formā. Rotāti ar svaigām ogām un garšīgu mērcīti, grauzdiņi kārajās mutēs pazudīs dažu minūšu laikā!