Viegli pagatavojama recepte no aktuālajiem sezonas dārzeņiem un ogām.
Vispirms pagatavo kartupeļus - sagriez tos ripiņās un liec bļodā. Pievieno olīveļļu, sāli un piparus.
Kartupeļus izkārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Liec cepties uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos - 10 minūtes no vienas puses un 10 minūtes no otras puses (ērtībai izmanto lāpstiņu, apgriežot uz otru pusi).
Kamēr kartupeļi cepas, ar rokas mikseri vai blenderi viendabīgā masā sajauc pienu, kazas sieru, rozmarīnu, sāli, piparus.
Kad kartupeļi gatavi un nedaudz atdzisuši, uz katra kartupeļa liec aptuveni tējkaroti sagatavotās siera masas, dekorē ar dzērvenēm, valriekstiem un medu.
Iesaka Elizabete Kupča - veselīga dzīvesveida entuziaste, Instagram konta Healthylivinglv autore.