Pagatavo zivi alus mētelītī

© Cookbook

Nezin kādēļ mēdzam zivs ēdienus "ietērpt". Vai tas ir kažoks, vai mētelītis - nevar noliegt, ka "apģērbā" tās var būt dikti gardas.

Sastāvdaļas:

  • Kviešu milti: 100 g
  • Olas: 1 gab
  • Alus: 150 g
  • Eļļa: 50 g
  • Zivs fileja: 500 g
  • Siers: 80 g
  • Malti melnie pipari: 2 g

Pagatavošana:

Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu, eļļu un samaisa.

Ja prasās kreptīgāka uzkoda, mīklai pieliek nedaudz sarīvētu sieru un piparus.Zivs fileju sagriež gabalos.Katru gabalu no abām pusēm cep uz pannas sakarsētā eļļā.

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais