Pagatavo zivi alus mētelītī

© Cookbook

Nezin kādēļ mēdzam zivs ēdienus "ietērpt". Vai tas ir kažoks, vai mētelītis - nevar noliegt, ka "apģērbā" tās var būt dikti gardas.

Sastāvdaļas:

  • Kviešu milti: 100 g
  • Olas: 1 gab
  • Alus: 150 g
  • Eļļa: 50 g
  • Zivs fileja: 500 g
  • Siers: 80 g
  • Malti melnie pipari: 2 g

Pagatavošana:

Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu, eļļu un samaisa.

Ja prasās kreptīgāka uzkoda, mīklai pieliek nedaudz sarīvētu sieru un piparus.Zivs fileju sagriež gabalos.Katru gabalu no abām pusēm cep uz pannas sakarsētā eļļā.

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.

Svarīgākais