Pagatavo zivi alus mētelītī

© Cookbook

Nezin kādēļ mēdzam zivs ēdienus "ietērpt". Vai tas ir kažoks, vai mētelītis - nevar noliegt, ka "apģērbā" tās var būt dikti gardas.

Sastāvdaļas:

  • Kviešu milti: 100 g
  • Olas: 1 gab
  • Alus: 150 g
  • Eļļa: 50 g
  • Zivs fileja: 500 g
  • Siers: 80 g
  • Malti melnie pipari: 2 g

Pagatavošana:

Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu, eļļu un samaisa.

Ja prasās kreptīgāka uzkoda, mīklai pieliek nedaudz sarīvētu sieru un piparus.Zivs fileju sagriež gabalos.Katru gabalu no abām pusēm cep uz pannas sakarsētā eļļā.

Virtuvē

Tiem, kas brūnās olas krāso sīpolu mizās, nav jāuztraucas - uz Lieldienu olām nebūs redzams marķējuma zīmogs. Bet, ja olas ir baltas un plānojat tās krāsot gaišās krāsās, marķējums var sabojāt to izskatu. Kā no tā atbrīvoties, stāsta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais