Ātri pagatavojama, sātīga un garšīga wok recepte, kas neprasīs dižas iemaņas austrumu virtuves ēdienu gatavošanā un noteikti izdosies pat mazāk pieredzējušiem pavāriem!
Mērcei
Uzlieciet vārīties ūdeni nūdeļu gatavošanai, pievienojiet ūdenim nedaudz sāls.
Vistas fileju sagrieziet strēmelītēs, lieciet nelielā trauciņā. Uzlejiet filejas gabaliņiem sojas mērci, apmaisiet un nolieciet nedaudz iemarinēties, kamēr griezīsiet dārzeņus.
Papriku un burkānu sagrieziet plānās strēmelītēs, šampinjonus - plānās šķēlēs.
Sakarsējiet vokpannu vai lielu parasto pannu, ielejiet tajā 1 ēdamk. olīveļļas un apcepiet vistu. Izņemiet vistu no pannas.
Gatavojiet nūdeles - lieciet tās verdošā ūdenī un vāriet tik ilgi, cik ir norādījis ražotājs, tad nokāsiet.
Pannā palikušajā eļļā ātri apcepiet dārzeņus (pietiks ar 1-2 minūšu cepšanu, dārzeņiem ir jāpaliek nedaudz kraukšķīgiem), cepšanas beigās pievienojiet dārzeņiem ķiploku spiedē izspiestu ķiploka daiviņu.
Dārzeņu sacepumā uz panna iemaisiet apceptās vistas filejas strēmelītes un pagatavotās nūdeles, pielejiet klāt Kikkoman teriyaki mērci ar grauzdētām sezama sēkliņām un, ik pa laikam apmaisot, gatavojiet visu vēl vienu minūti. Pasniedziet uzreiz ar svaigi sakapātiem.