Recepte

Vakar, 20:00
Vistas fileju medus un ķiploka mērcē būs neticami vienkārši un ātri pagatavot. Būs nepieciešamas vien 15 minūtes un astoņas sastāvdaļas!
18.nov
Gaidot ciemiņus, mēs vēlamies tos iepriecināt un pārsteigt ar dažādiem gardumiem. Nākamreiz pagatavojiet šo recepti - panētu sieru!
14.nov
Par godu valsts svētkiem pagatavo atbilstošus makarūnus karoga krāsā. Tie būs ne tikai gardi, bet arī ļoti skaisti. Iepriecini sevi un savus mīļos!
13.nov
Visbiežak, iedomājoties par čia sēklu pudiņu, mēs domājam par saldu uzkodu, desertu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet šīs te pašas sēklas jeb sēklu pudiņu var pagatavot arī sāļā veidā. Izmēģiniet jaunas garšas un pārsteidziet ne tikai savas, bet arī savu tuvāko cilvēku garšu kārpiņas!
10.nov
Uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā rīta putru vārīt nevis katlā, bet izcept krāsnī!
9.nov
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā pagatavot kaut ko īpašu - siera "ķirbīšus"! “Ķirbīšu” gatavošana  ir lielisks process, ko izbaudīt kopā ar bērniem. Tā ir forša darbošanās kopā, turklāt bumbiņu rullēšana ar rokām un darbošanās ar diegu, piešķirot bumbiņai ķirbīšu formu, palīdz trenēt bērna sīko motoriku un ieinteresēt bērnu sāļo uzkodu gatavošanā. “Ķirbīšiem” ir laba uzturvērtība - siers ir izcils kalcija un olbaltumvielu avots.
8.nov
Kurš teicis, ka ir tikai viens pareizais veids, kā pagatavot, piemēram, frikadeļu zupu? Kurš gan ņemsies apgalvot, ka tajā jāpeld bagātīgai frikadeļu ražai, ja gardu rezultātu var panākt ar vienu pašu frikadeli? Pavārmākslas entuziaste Madara Biedriņa kopā pie Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski izmēģina īpašu recepti – vienas frikadeles zupu.
7.nov
Izmēģini šos viegli pagatavojamos ķirbju kēksiņus ar kanēli!
6.nov
Gards, veselīgs bezalkoholisks dzēriens no bumbiera, ķirbja un ingvera vēsajiem rudens vakariem!
5.nov
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka gardu, veselīgu un sātīgu recepti - spageti ar ķirbju mērci! Mērces sastāvā ir ķirbja biezenis kam ir neitrāla garša, bet laba pievienotā vērtība, jo tas satur A, C, E, K, B6 vitamīnus, kāliju, magniju, fosforu, dzelzi un šķīstošās šķiedrvielas. Mocarellas siers un prošuto, savukārt, ir izcils pilnvērtīgs olbaltumvielu avots, bet spageti satur “lēnos” ogļhidrātus, B grupas vitamīnus un šķiedrvielas. Ja šim ēdienam klāt baudīsiet arī dārzeņu salātus, maltīte būs vēl pilnvērtīgāka.
3.nov
Tiramisu jaunās garšās!
30.okt
Šefpavārs Uģis Veits radījis recepti drosmīgākajiem gardēžiem. Neceptā cepumu siera kūka ar ķiršiem un mājās gatavotiem želejas tārpiem – košs un rotaļīgs deserts Halovīnu noskaņās. Tārpu kūka ne tikai izskatās iespaidīgi, bet arī piedāvā garšām bagātu kombināciju, kas iepriecinās gan lielus, gan mazus.
27.okt
Izmēģini jaunu krēmzupas recepti - ziedkāpostu siera zupu! No nepieciešamā sastāvdaļu daudzuma, izdosies pagatavot sešas porcijas.
24.okt
Tuvojoties Visu svēto dienas priekšvakaram jeb Helovīnam, ir īstais laiks ļaut vaļu iztēlei un iedvesmoties nedaudz spocīgākām receptēm. Helovīnam, ko visā pasaulē atzīmē 31. oktobrī,  ir raksturīgi ne tikai interesanti un iztēles bagāti tērpi, bet arī spocīgi un gardi našķi. Lai uz svētku galdā netrūktu pārsteigumu, kulinārijas blogeri Anna Panna piedāvā izmēģināt izcila un pavisam vienkārša deserta recepti – šokolādes krēmu ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem.
21.okt
Šī tēja saturēs daudz antioksidantu un C vitamīna, kas palīdzēs stiprināt imunitāti drēgnajā rudenī, kad tik viegli ir saaukstēties!
20.okt
Šī būs sātīga un garda zupa no ķirbja un šķeltajiem zirņiem vēsajiem rudens vakariem!
14.okt
Šādus biešu salātus jūs, iespējams, nebūsiet ēduši!
13.okt
Improvizācijas teātris DIVAS jeb Anete Bendika un Elīna Geida kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo miso zupu ar nūdelēm.
11.okt
Rudens ir jaunu zināšanu, eksperimentu un pieredzes laiks. To zina arī raidījuma “Ralfs gatavo” vadītāji Ralfs un Martins Baltskari. Viņi kopā ar šefpavāru Normundu Baranovski gatavo īstenu kārumnieku sapni – brauniju.
4.okt
Šī būs bagātīga, sātīga un nenoliedzami garšīga pupiņu zupa!