Ātri, garšīgi un ar minimālām sastāvdaļām. Pasta ar kotletēm tomātu mērcē ir vienkāršs un garšīgs ēdiens, kas lieliski piemērots gan ģimenes pusdienām, gan vakariņām draugu lokā. Tajā apvienoti gardi gaļas gabaliņi un smalka tomātu mērce, kas ēdienam piešķirs īpašu garšu.
Lai mājās pagatavotu pats savu pastu, izrādās nav nepieciešamas daudzas sastāvdaļas, vismaz ne šajā receptē! Ja vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu, tad pagatavojiet siera pastu!
Vasaras izskaņas ļoti garšīgā daudzpusīga mērce ar tomātiem, fenheli un baziliku pievieno makaroniem izcilu svaiguma niansi. Gatavojiet pie grila un noderēs gan vegāniem, gan gaļēdājiem.
"Krievijas propagandas garā un perfekti manikirētā roka māk ļoti labi iesniegties ar televīzijas, interneta un radio palīdzību. Tādēļ latviešu prese ir ļoti svarīga," TV24 raidījumā "Preses klubs" uzsver RSU Žurnālistikas programmas lektore, žurnāla "IEVA" galvenā redaktore Anna Peipiņa.
Daudzi ir pārliecināti, ka pasta ir kalorijām bagāts produkts, ko nevar ēst tie, kuri vēlas notievēt. Taču, kad aktrise Sofija Lorēna teica, ka pasta ir viņas mīļākais ēdiens, ko gatavo katru dienu, viņa nemaz nekoķetēja. Tā Itālijā rīkojas daudzi. Turklāt itāļi nav pasaules resnākā nācija. Kāds tad ir viņu noslēpums?
Pasaulē sastopami vairāk nekā 350 pastas veidi, turklāt, kā izrādās, ka formai ir ne tikai estētiska funkcija, bet arī gluži praktiska - tā ietekmē mērces un pastas saderību. Lai nepazustu tulkojumā un nebūtu jāmācās no galvas "lielā itāļu pastas vārdnīca", esam apkopojuši dažus trikus un vadlīnijas izcilai pastas maltītei!
Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs ēd pastu vismaz reizi nedēļā, savukārt teju puse respondentu (46%) to lieto vienu līdz trīs reizes mēnesī, liecina AS „Dobeles dzirnavnieks” veiktā aptauja oktobrī, kas pasludinats par Pasaules Pastas mēnesi.
Lai nodrošinātu efektīvāku VAS "Latvijas Pasts" (LP) darbību un biznesa plānā noteikto mērķu sasniegšanu, piektdien, 20. janvārī, Satiksmes ministrija ir pieņēmusi lēmumu par uzņēmuma valdes maiņu.