Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Latvijā

Žurnāla redaktore: Latvijas pastā ir vajadzīgas reformas

© F64

"Krievijas propagandas garā un perfekti manikirētā roka māk ļoti labi iesniegties ar televīzijas, interneta un radio palīdzību. Tādēļ latviešu prese ir ļoti svarīga," TV24 raidījumā "Preses klubs" uzsver RSU Žurnālistikas programmas lektore, žurnāla "IEVA" galvenā redaktore Anna Peipiņa.

Žurnāla redaktore atzīst, ka pasta jautājumos ir subjektīva, jo ir drukātās preses pārstāve, bet norāda, ka "visas šīs pasta problēmas ir saistītas ar preses izplatīšanu un vienlīdz svarīgi ir jautājumi par valsts drošību, propagandas kariem, kā arī tas, ka drukātā prese notur kvalitātes līmeni un ir ļoti nepieciešama, ja runājam par austrumu reģioniem un pierobežu".

"Krievijas propagandas garā un perfekti manikirētā roka māk ļoti labi iesniegties ar televīzijas, interneta un radio palīdzību. Tādēļ latviešu prese ir ļoti svarīga. Skaidrs, ka pastā ir vajadzīgas reformas. Žurnāla lasītāji raksta, ka pasta nodaļas tiks slēgtas Aizputē vai Dagdā, kas ir plaši apdzīvotas vietas, bet tagad līdz Krāslavai, kur ir tuvākā pasta nodaļa, būs jabrauc 70 kilometri," skaidro Peipiņa.

Žurnāla redaktore nenoliedz, ka var runāt par modernizāciju, "bet ja gribam, lai pierobežā ir Latvijai lojāli iedzīvotāji, tad šis ir arī viens posmiņš visā stāstā".