RECEPTE: Ķirbju pīrāga garšvielas jeb "pumpkin pie spice"

© unsplash.com

Daudzviet pasaulē rudens saistāms ne tikai ar krāsainām lapām, dzestro gaisu un sveču gaismu, bet arī ar ķirbjiem.

Ķirbju pīrāga garšvielas jeb pumpkin pie spice daudzviet pasaulē tiek plaši izmantotas. Piemēram, Amerikā ļoti populāras ir kafijas, kurām pievienotas klāt šīs garšvielas.

Lai arī savās mājās ienestu īpašo garšu buķeti, šīs garšvielas var pavisam viegli pagatavot.

Garšvielu pagatavošanai būs nepieciešams:

  • 3 ēdamk. kanēļa;
  • 2 tējk. malta ingvera;
  • 2 tējk. malta muskatrieksta;
  • 1½ tējk. malti smaržīgie pipari.

Pagatavošana:

Lai pagatavotu aromātisko garšvielu maisījumu, nepieciešams visas sastāvdaļas sajaukt kopā.

Avots

Virtuvē

Nereti receptēs varam lasīt, ka tiek īpaši uzsvērta istabas temperatūras olu izmantošana, taču ne visi ievēro šos norādījumus, bieži vien aizmirstot laikus izņemt olas no ledusskapja. Portāls “SimplyRecipes” kopā ar konditoriem noskaidroja, kāpēc daudzām receptēm ir nepieciešamas istabas temperatūras olas un vai šī nianse tiešām ir tik svarīga.